(Özel Haber) Eşini ve Kızını Kaybeden Annenin Feryadı - Son Dakika
Güncel

(Özel Haber) Eşini ve Kızını Kaybeden Annenin Feryadı

(Özel Haber) Eşini ve Kızını Kaybeden Annenin Feryadı

İzmir'in Kemalpaşa İlçesinde, 27 Ekim sabahı 28 yaşındaki Serdar B, bir yıl önce ayrıldığı nişanlısı 23 yaşındaki Nuray Çelik ile babası 59 yaşındaki Hasan Çelik'i av tüfeğiyle öldürdü.

05.11.2013 11:44

İzmir'in Kemalpaşa İlçesinde, 27 Ekim sabahı 28 yaşındaki Serdar B, bir yıl önce ayrıldığı nişanlısı 23 yaşındaki Nuray Çelik ile babası 59 yaşındaki Hasan Çelik'i av tüfeğiyle öldürdü. Olaydan sonra kaçan saldırgan Serdar B, polisin takibi sonucu Ören beldesinde yakalandı.

Olay sonrası, eşi ve kızının vurulduğu balkonda, pompalı tüfekten çıkan saçmalarla kırılan cam ve kapı üzerindeki saçma deliklerini elleyemediğini ifade eden anne Bingül Çelik, "her ayrılan nişanlı öldürülmeli mi" diye sordu.

Anne Bingül Çelik, bu olayın arkasının araştırılması gerektiğini belirterek şöyle konuştu: "Ben sadece bunu istiyorum. Bir sene oldu nişanlanalı bu ne Allah aşkına. Olmaması gereken bir şey. Benim kocamın kızımın suçu ne. Nişan bozulalı bir sene oldu tekrar geldi. Biz anlamadık cama taş atınca ben çocuklarımdan biri hastalandı herhalde diye balkona çıktım. Telefonlarımız kapalıydı. Balkondan baktım hiçbir şey yok. Cam patladı ve o sırada eşimle bakarken eşimi öldürdü. Ben telefona sarıldım polisi arayayım diye. Kocam yerde yatıyordu polisi bile arayamadım. Kocamın ve çocuğumun hiçbir kimseye kötülüğü yoktu."

EN MASUM BABAM

Babası ile birlikte öldürülen Nuray Çelik'in ablası Canan Binici ise şöyle konuştu: "Ben, Başbakanımıza sesleniyorum. Babam ve kardeşim için bize el uzatmasını istiyorum. Bunu yapanların cezalarını bulmasını istiyorum. Biliyorum ki hiçbir şey benim babamı kardeşimi geri getirmiyecek. Ama Başbakan'ım siz de bir babasınız. Bizi başsız atasız bıraktılar yardım edin."

Babası ve kardeşinin hiçbir suçu olmadığını anlatan Binici, sözlerini şöyle tamamladı: "Canımız çok yandı. Bu dava sonuçlanırsa bir nebze hafifliyecek yaramız. Kardeşimin çok uzun süreli bir birliktelikleri yoktu. Birbirlerini tanıdıklarını dahi düşünmüyorum. Bu ne bir aşk ne bir sevgi olamaz. Bir insanın canına kıymak, bunun adı tarifi yok. Babam bize hiçbir zaman üzmeyen bir tavırla yaklaştı. Biz seviyoruz dediğimizde bize karşı çıkmadı. Kardeşim için de aynı olay. Babam hepimizi istediğimize verdi. Bu olayda en masum babam. Babamdan ne istediğini bilmiyorum. Bizi üzmemek için elinden geleni yapardı." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel (Özel Haber) Eşini ve Kızını Kaybeden Annenin Feryadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement