Taksim'de Battaniye Sarılıp Uyuyan Çocuk Yürekleri Sızlattı - Son Dakika
Güncel

Taksim'de Battaniye Sarılıp Uyuyan Çocuk Yürekleri Sızlattı

20.03.2017 09:33  Güncelleme: 10:17

Taksim otobüs duraklarında soğuk havada battaniyeye sarılarak uyuyan bir çocuk yürekleri sızlattı.

İstanbul Taksim'de akşam saatlerinde kameraya yansıyan görüntü vicdanları sızlattı. Cumhuriyet altgeçidinde dondurucu soğuktan korunmak için battaniyeye sarılarak kıvrılıp uyuyan çocuğun hali çevreden geçenler tarafından hem şaşkınlık hem de üzüntüyle karşılandı.

SARILDIĞI BATTANİYEYLE SOĞUKTAN KORUNMAYA ÇALIŞTI

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde mendil satan çocuğun metrobüste yorgunluğa dayanamayıp bir yolcunun dizine başını koyarak uyuyakalması yürekleri sızlatmıştı. Benzer bir görüntü bu kez Taksim'de kaydedildi. Cumhuriyet altgeçidinde otobüs duraklarında kameraya yansıyan görüntüde yine ufak bir çocuk vardı.

Akşam saatlerinde durağın en kalabalık olduğu saatte, küçük bir çocuğun dondurucu soğukta battaniyeye sarılı uyuması yürekleri sızlattı.

Taksim'de Battaniye Sarılıp Uyuyan Çocuk Yürekleri Sızlattı
Taksim'de Battaniye Sarılıp Uyuyan Çocuk Yürekleri Sızlattı

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Taksim'de Battaniye Sarılıp Uyuyan Çocuk Yürekleri Sızlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement