Özhan Marketler Zinciri İzmir Yolu'nda - Son Dakika
Güncel

Özhan Marketler Zinciri İzmir Yolu'nda

Özhan Marketler Zinciri İzmir Yolu\'nda

Bursa'nın köklü ve güçlü perakende markası Özhan Marketler Zinciri, 31'inci şubesini İzmir Yolu'nda açtı.

29.09.2012 10:52

İzmir Yolu Şubesi 350 metrekarede 3 kasa ile hizmet verecek.

Alışveriş kalitesini getirdiği yeniliklerle her geçen gün artıran Özhan, İzmir Yolu Şubesi'ni hizmete açtı. 31'inci şubenin açılış kurdelesini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Özhan Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Özhan, Özhan Genel Müdürü İbrahim Özhan ve Özhan Danışmanı Sabri Erdem kesti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, açılış konuşmasında yatırımların hız kestiği bir dönemde Özhan Marketler Zinciri'nin şube açılışlarına devam etmesinin bir cesaret örneği olduğuna dikkat çekerken, istihdama olan katkılarından dolayı da tebrik etti. Başkan Bozbey, "Bu yatırımlar aynı zamanda Özhan Marketler Zinciri'nin Bursalılara olan inancını ve güvenini de göstermektedir. Bize de Bursa'nın markasına sahip çıkmak düşer" dedi.

"50'İNCİ YILIMIZI KUTLAMAYA HAZIRLANIYORUZ"

Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan ise, Bursalı güçlü bir perakende markası olduklarına dikkat çekerek, "Bursa'nın köklü ve güçlü perakende markası olarak, toplamda 31'e ulaşan şube sayımız ve 600'e yaklaşan personelimizle Bursa'nın güvenilir markası olma iddiasını sürdürüyoruz. Gıda sektöründe 1962 yılından beri hizmet veriyoruz. 50'inci yılımızı kutlamaya hazırlanırken, doğru karar ve güçlü adımlarla istikrarlı bir şekilde büyümeye devam edeceğiz" dedi.

Bir Bursalı olarak Bursalılara hizmet etmenin onuru ve keyfini yaşadıklarını söyleyen İbrahim Özhan, ürün ve hizmet kalitelerinin tescilli olduğunu hatırlatarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kalite ve verimlilik çalışmalarına özen gösterdiklerinin altını çizdi. İbrahim Özhan sözlerini şöyle sürdürdü; "Zengin ürün çeşitlerimiz, Türkiye'nin dört bir yanından getirdiğimiz özel şarküteri ürünlerimiz, kaliteden ödün vermeden sürdürdüğümüz besiciliğimizle sunduğumuz et ürünlerimiz ve ayrıca Özhan farkıyla üretilen Özhan Markalı ürünlerimiz ile sizlere en kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz.Bursa için büyümeye, adımızı Bursa'nın markası olarak duyurmaya kararlıyız."

ÖZEL KAMPANYALAR

Bursa'nın güvenilir markası olma iddiasını sürdüren Özhan dostlarını, açılışta kaliteli ve zengin çeşitlerinin yanı sıra açılışa özel etkin kampanyalar ve indirimlerle karşıladı. Özhan Marketler Zinciri, kendi markasıyla satışını gerçekleştirdiği ürünlerden binlerce seçkin markaya kadar müşterilerine hijyenik ve güvenilir hizmet vermeye devam ediyor. Şarküteri, peynir, meze, zeytin, tatlı, yufka, sigara böreği, sucuk gibi Özhan markalı birçok ürünü dostlarının damak tadına sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özhan Marketler Zinciri İzmir Yolu'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement