Pakistan'da bir kız okuluna bombalı saldırı düzenlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Pakistan'da bir kız okuluna bombalı saldırı düzenlendi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Pakistan\'da bir kız okuluna bombalı saldırı düzenlendi

Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletine bağlı Güney Veziristan bölgesindeki bir kız okuluna gece yarısı kimliği belirsiz kişilerce bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda herhangi bir yaralanma olmazken, saldırıyı üstlenen olmadığı belirtildi. Saldırının Pakistan Talibanı tarafından yapıldığı iddia ediliyor.

Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletine bağlı Güney Veziristan bölgesindeki bir kız okuluna bombalı saldırı düzenlendiği bildirildi.

Polis memuru Safdar Khan yaptığı açıklamada, kız okuluna gece yarısı kimliği belirsiz kişilerce düzenlenen bombalı saldırıda kimsenin yaralanmadığını belirtti.

Bu ay içerisinde ikinci kez bir okulun bombalandığını söyleyen Khan, son saldırıyı üstlenen olmadığını kaydetti.

Bu arada, saldırının kadınların okumasına karşı çıkan ve daha önce de bölgedeki kız okullarına saldırı düzenleyen Pakistan Talibanı (TTP) tarafından yapıldığı iddia ediliyor.

Kaynak: AA