Pamirol'dan Muhtarlara Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Pamirol'dan Muhtarlara Ziyaret

Pamirol\'dan Muhtarlara Ziyaret

Sevil Pamirol'dan Mudanyalı muhtarlara teşekkür ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

20.12.2011 20:46

Muhtarlar Birliği Derneği Mudanya Şube Başkanlığı'na yeni seçilen Ziya Kalafat ve yönetim kuruluna 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunan CHP'li siyasetçi Sevil Pamirol, muhtarların yönettikleri yerlerin valisi konumunda olduklarını belirterek, "Sizlerle Mudanya Belediye Meclis üyesi olduğum dönemde önemli çalışmalara imza attık" dedi.

Hem Meclis üyeliği döneminde hem de son seçimdeki milletvekili adaylığı sırasında verdikleri desteklerden dolayı muhtarlara teşekkür etmek için geldiğini belirten Pamirol, "Muhtarlar Birliği Derneği Mudanya Şubesi'nin yeni seçilen yönetim kuruluna 'hayırlı olsun' demek için geldim" dedi.

Politikacıların seçimden seçime değil, her zaman halkla ve sivil toplum örgütleriyle temas halinde olması gerektiğini belirten Pamirol, "Seçimlerde çalıştık çabaladık 5 arkadaşımızı Meclis'e gönderdik. Bizler de milletvekili temsilcisi gibi çalışmalarımıza devam etmeliyiz" diye konuştu.

Muhtarlarla geçmişte güzel çalışmalara imza attıklarını dile getiren Pamirol, Mudanya'da yaşayan biri olarak kentin daha iyi noktalara gelmesi için neler yapılabileceği konusunda muhtarları dinlemek istediğini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtarlar Birliği Derneği Mudanya Şube Başkanı Ziya Kalafat, Sevil Pamirol'a çiçek verdi. Pamirol'un Mudanya için önemli çalışmalar yaptığını belirten Kalafat, kendisini hizmet verebileceği yerlerde görmek istediklerini dile getirdi.

Muhtarlar Birliği Derneği Mudanya Şubesi 2'nci Başkanı Hüseyin Çakır da, muhtarlar olarak politikacılarla hizmet için her zaman iç içe olduklarını belirterek, bir siyasetçi olarak Sevil Pamirol'un kapısını her zaman açık bulduklarını söyledi. Pamirol'un daha iyi noktalarda Mudanya ve Bursa'ya önemli hizmetler vereceğine inandıklarını dile getiren Çakır, "Kendisi Mudanya için değerli bir insan önemli bir artıdır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pamirol'dan Muhtarlara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement