Papia- Hülya Cup'ta Raketler Gençlere Destek İçin Yarışacak - Son Dakika
Güncel

Papia- Hülya Cup'ta Raketler Gençlere Destek İçin Yarışacak

Papia- Hülya Cup\'ta Raketler Gençlere Destek İçin Yarışacak

Türkiye'nin en büyük sosyal sorumluluk projesi olan ve bu yıl 12.cisi düzenlenen Papia-Hülya Cup Tenis Turnuvası başladı.

19.11.2012 14:19

En seçkin senyör tenis turnuvası Papia-Hülya Cup, TED (Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü'nde) Papia'nın sponsorluğuyla 19 Kasım Pazartesi günü start aldı. Hülya Avşar'ın da katıldığı basın toplantısı renkli görüntülere sahne oldu.

12'ncisi gerçekleşecek olan Papia- Hülya Cup Tenis Turnuvası bu sezonda 1010 kişilik rekor katılım ile son 7 yılın en çok katılım sağlanan turnuvası olarak dikkat çekiyor.

Hülya Avşar'ın renkli görüntüleriyle başlayan Papia-Hülya Cup'ın basın toplantısına TED (Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü) Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tınaz ve Hülya Avşar katıldı.

Papia-Hülya Cup basın toplantısında açıklama yapan Hülya Avşar sözlerine Papia'ya çok teşekkür ederek başladı. Avşar, " Papia- Hülya Cup Tenis Turnuvası Türkiye'nin en çok kişiye ulaşan sosyal sorumluluk projesidir. Sporcu çocuklar yetiştirmek ve çocuklara sporu sevdirmek amacıyla başlattığım bu projenin 12.sini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi. Papia- Hülya Cup'ın artık tüm Türkiye'de tenis tutkunlarının seçkin bir organizasyon olarak kabul ettiğini vurgulayan Avşar, bu yıl 1010 kişilik katılımla rekor kırdıklarını da vurguladı.

En seçkin senyör tenis turnuvası Papia-Hülya Cup Tenis Turnuvası, bu yıl da TED (Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Elde edilen gelirle yetenekli minik tenisçilere de burs desteği sağlayan Papia- Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası, 12'nci kez Türkiye genelinden başvuru yapan bini aşkın tenis tutkununu bir araya getirecek.

Tenis severler tarafından yakından takip edilen ve elde edilen gelirle yetenekli minik tenisçilere de burs desteği sağlayan Papia- Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası'nda bu yıl 1010 kişi 20 ayrı kategoride yarışacak.

Papia-Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası'na destek veren co sponsorlar sırasıyla Medicalpark, Gecce, Çaykur, Activar, AKSigorta, İstanbul 2012, Ptt,Willson, Mudo, Powerade, Trio Kuaför, Sarev, Lotto, Alem Fm, The North Face.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Papia- Hülya Cup'ta Raketler Gençlere Destek İçin Yarışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement