Paraşütlü Havai Fişeklere 10 Gözaltı (2) - Son Dakika
Güncel

Paraşütlü Havai Fişeklere 10 Gözaltı (2)

Paraşütlü Havai Fişeklere 10 Gözaltı (2)

Fenerbahçe-bate Borisov maçı sırasında paraşütlü havai fişek atılması ile ilgili polis 10 kişiyi gözaltına alındı.

05.03.2013 14:48

Fenerbahçe-bate Borisov maçı sırasında paraşütlü havai fişek atılması ile ilgili polis 10 kişiyi gözaltına alındı. Fenerbahçe futbol kulübünün savcılığa yaptığı şikayetin ardından gözaltına alınanların 3'ünün yaşı küçük olduğu belirtildi. Şüphelilerin ifadelerinin alınmasının ardından savcılık talimatı gereği serbest bırakılacakları, evraklarının savcılığa gönderileceği öğrenildi. Bu arada, paraşütlü havai fişek gösterisinin görüntüleri de ortaya çıktı.

UEFA FENERBAHÇE'YE CEZA VERMİŞTİ

Avrupa liginde seyircisiz oynanan Fenerbahçe Bate Borisov maçı sırasında Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nun dışından atılan paraşütlü havai fişeklerden bazıları stadın içine düştü. Oyunun bir süre durmasına neden olan havai fişekler ayrıca bir Türk bayrağının da yanmasına neden oldu. Maç sonrasında UEFA, Fenerbahçe'ye bir maç seyircisiz oynama cezası verdi. Öte yandan Fenerbahçe kulübüne 60 bin EURO para cezası verilirken, gelecek 2 yıl içinde herhangi bir saha olayı yaşanması durumunda Fenerbahçe'nin UEFA organizasyonlarından men edileceği belirtildi.

ŞÜPHELİLERİN İNTERNET ÜZERİNE KOYDUKLARI KLİPLER İNCELENDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yaşanan olayların ardından başlatılan soruşturmada polis, olay sırasında tüm görüntüler ile şüphelilerin kendileri çekerek internet üzerine koydukları klipleri inceledi. Ardından şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Fenerbahçe spor kulübünün de savcılığa yaptığı şikayetin ardından harekete geçen Gasp Büro Amirliği ekipleri olayı gerçekleştirenleri bu sabah saatlerinde gözaltına aldı. Gasp Büro Amirliğine getirilen şüphelilerin olayla ilgili ifadeleri alınmaya başlandı.

Şüphelilerin ifadelerinde amaçlarının takımlarına destek olmak olduğunu söyledikleri öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlanan şüphelilerin savcılık talimatıyla ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılacağı, şüphelilerin ifadelerinin ikmalen savcılığa ulaştırılacağı, incelemenin ardından dava açılıp açılmayacağının belirleneceği belirtildi. - İstanbul/ Beşiktas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Paraşütlü Havai Fişeklere 10 Gözaltı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement