Paşa, Minik Gökçe'yi Teselli Etti - Son Dakika
Güncel

Paşa, Minik Gökçe'yi Teselli Etti

Paşa, Minik Gökçe\'yi Teselli Etti

Sakarya'da Geçirdiği Trafik Kazasında Şehit Olan Uzman Çavuş 31 Yaşındaki Levent Alataş, Memleketi Elazığ'da Düzenlenen Törenle Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.

08.11.2010 17:19

Sakarya'da geçirdiği trafik kazasında şehit olan Uzman Çavuş 31 yaşındaki Levent Alataş, memleketi Elazığ'da düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehidin 2.5 yaşındaki kızını Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Harun Ocaklı, teselli etti.

Sakarya'da dan askeri araç ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Uzman Çavuş Levent Alataş şehit olurken, 1 astsubay da yaralandı. Şehit Uzman Çavuş Levent Alataş, için bugün memleketi Elazığ'da cenaze töreni düzenlendi. İzzetpaşa Camii avlusunda düzenlenen törene katılan şehit yakınları, gözyaşlarına hakim olamayarak sinir krizleri geçirdi.

Törene Elazığ Valisi Muammer Erol, Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Harun Ocaklı, İl Jandarma Komutanı Albay Zafer Koç, Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun ile askeri, mülki ve idari erkan yanısıra şehit yakınları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Tümgeneral Harun Ocaklı, cenaze namazı öncesinde avluda bulunan şehidin eşi 28 yaşındaki Mihriban ve ve 2.5 yaşındaki kızı Gökçe ile yakından ilgilenerek, teselli vermeye çalıştı.

İl Müftüsü Ömer Kocaoğulu tarafından kılınan öğle namazından sonra şehit Uzman Çavuş Levent Alataş'ın cenazesi, askerlerin omzunda top arabasına taşındı. Şehit Uzman Çavuş Levent Alataş'ın cenazesi, Elazığ Şehitliği'nde toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Paşa, Minik Gökçe'yi Teselli Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement