Patlamadan Hasar Gören Ev, İş, Cadde Ve Sokakları Büyükşehir Onarıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Patlamadan Hasar Gören Ev, İş, Cadde Ve Sokakları Büyükşehir Onarıyor

Patlamadan Hasar Gören Ev, İş, Cadde Ve Sokakları Büyükşehir Onarıyor
23.08.2016 16:39

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı, talimatıyla saldırının gerçekleştiği Akdere Mahallesi'ne giden ekipler, gerekli notları aldıktan sonra çalışmalara başladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep'te kına gecesinde meydana gelen ve 54 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısının gerçekleştiği sokakta hasar gören ev, iş, cadde ve sokakların onarımına başladı.

Sokakta camları kırılan evleri yenileyen ekipler, bazı binaları da yeniden boyadı. Öte yandan ekipler önceden sıvası yapılmayan evlerin de sıvasını gerçekleştiriyor.

Evlerin içerisinde işçiler tarafından temizlik çalışması yapılırken, bir yandan da yetkililer hasar tespit çalışması yapıyor.

Ekipler, sokağı ve binaların duvarlarını temizlemek için yoğun bir çalışma yürütüyor.

Durumdan memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar, başta Fatma Şahin olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Patlamadan Hasar Gören Ev, İş, Cadde Ve Sokakları Büyükşehir Onarıyor - Son Dakika


Advertisement