Patlayıcıyı Dışarıya Atmak İsterken Elinde Patladı - Son Dakika
Güncel

Patlayıcıyı Dışarıya Atmak İsterken Elinde Patladı

Patlayıcıyı Dışarıya Atmak İsterken Elinde Patladı

Doğubayazıt'da, tekel bayisine atılan çivilerle güçlendirilmiş bombayı iş yerinde patlamaması için dışarı atmak isteyen S.T. yaralandı.

24.04.2013 08:44  Güncelleme: 09:57

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde tekel bayisine kimliği belirsiz kişiler tarafından atılan çivilerle güçlendirilmiş bombayı iş yerinde patlamaması için dışarı atmak isteyen S.T. yaralandı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Büyük Ağrı Caddesi üzerindeki tekel bayisinde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişilerce S.T.'ye ait iş yerine çivilerle güçlendirilmiş patlayıcı atıldı. Bir arkadaşı ile birlikte iş yerinde oturan S.T., bombanın iş yerinde yangın çıkarıp patlamasını engellemek için eline alarak dışarı atmak istedi. Bomba elinde patlayınca iş yeri sahibi S. T.'yi elinden ve çeşitli yerlerinden yaraladı. Olay yerine gelen polis, çevreyi güvenlik şeridini alırken, hastaneye kaldırılan S.T.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. S.T.'nin arkadaşının ise olayın şokundan titrediği gözlendi. Görgü tanıkları, patlayıcıyı atanların birinin yüzünün kapalı olduğu, diğerinin ise saçları uzun iki kişi olduğunu, patlayıcıyı atarak olay yerinden kaçtıklarını söyledi. Polis, kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Patlayıcıyı Dışarıya Atmak İsterken Elinde Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement