Pazarlama alanında dünyada yılın en yenilikçi lideri! - Son Dakika
Güncel

Pazarlama alanında dünyada yılın en yenilikçi lideri!

Pazarlama alanında dünyada yılın en yenilikçi lideri!

AVON Türkiye Genel Müdürü Angela Cretu Yılın Lideri seçildi.

28.06.2016 11:13  Güncelleme: 11:16

Güzellik, kozmetik ve inovasyon alanlarında dünyanın saygın organizasyonlarından InnoCOS, 2016 yılının en yenilikçi liderlerini seçti. Kozmetik, koku ve kişisel bakım alanlarında 2016 yılına damgasını vuran liderler arasında AVON Türkiye Genel Müdürü Angela Cretu, Pazarlama dalında "Yılın lideri" seçildi. Cretu ödülünü, 9-10 Haziran'da, Viyana'da düzenlenen (World Beauty Innovation Summit) "Dünya Güzellik Sektöründe Yenilikler Zirvesi'nde aldı.

130 yıldır güzelliğe değer katan AVON, aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. InnoCos Pazarlama dalında yılın lideri ödülü AVON Türkiye Genel Müdürü Angela Cretu'ya verildi.

18 yıldır AVON'da görev yapan AVON Türkiye Genel Müdürü Cretu, bugünün dijital ekonomisine uyumlu yenilikçi pazarlama tekniklerini hayata geçirmesi ve 130 yıllık bir şirketin başarısına en iyi şekilde liderlik etmesi sonucu bu ödüle layık görüldü. Cretu ödülünü, 9-10 Haziran'da, Viyana'da düzenlenen (World Beauty Innovation Summit) "Dünya Güzellik Sektöründe Yenilikler Zirvesi'nde aldı. Angela Cretu, ödülle ilgili şu açıklamayı yaptı: "INNOCOS Yılın lideri ödülüne layık görüldüğüm için duyduğum gururu ve mutluluğu paylaşmak istiyorum. Güzelliği bir yolculuk ve kadının güçlendirilmesini asıl hedef olarak gören bir şirketi temsil ettiğim için de ayrıca gururluyum. 130 yıldır kadınları güzelleştirmeyi, onların iyi hissetmeleri ve motivasyonlarını misyon edinen AVON, bu güçlü amaçla yoluna aynı azimle devam ediyor. Sosyal pazarlama modelimizi geliştirerek kazançlı ve tatminkar bir güzelliği dünyada milyonlarca kadınla paylaşıyoruz. Innocos'un bu cömertçe bize layık gördüğü bu ödül de, hem motivasyon hem de güzelliğin değerinin bilindiğini gösteriyor."

Dünyada Yılın lideri ödülü, InnoCOS tarafından, kozmetik endüstrisinde, şirketlerinin büyümesinde yenilikçi uygulamaları hayata geçiren yöneticileri onurlandırmak amacıyla pazarlama, ürün ve ambalajlama olmak üzere 3 kategoride veriliyor.

InnoCOS liderlerinden Irina Kremin, bu yıl ki ödüller hakkında şunları söylüyor:

"Etkinliklerimizde birçok olağanüstü liderle bir araya geliyoruz. Yılın yenilikçi lideri ödülünü vermekteki amacımız, bu liderlerin herkes tarafından daha çok tanınması. Sektörün uzmanlarından oluşan jürimizin kararından son derece memnunuz."

AVON milyonlarca kadının hayatını güzelleştiriyor

Dünyada 130 yıldır, Türkiye'de ise 23 yıldır 300 bine yakın temsilcisiyle milyonlarca kadının hayatını güzelleştirmeye ve iyileştirmeye çalışan AVON, Türk kadınlarının da en çok kullandığı güzellik markaları arasında ön sıralarda geliyor.

"Dünya kadınlarının kişisel gereksinimlerini, ürün ihtiyaçlarını ve hizmet beklentilerini en iyi anlayan ve karşılayan şirket olmak" misyonunu sürdüren AVON, kadın, toplum ve çevreye yönelik hassasiyeti, dünya çapında yürüttüğü birçok sosyal sorumluluk kampanyasıyla desteklenmiş, sürdürülebilirlik alanında da dünya çapında birçok önemli ödülün sahibi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pazarlama alanında dünyada yılın en yenilikçi lideri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement