Pazaryeri İlçesinde Mezarlık Temizliği ve Bakımı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Pazaryeri İlçesinde Mezarlık Temizliği ve Bakımı Yapıldı

Pazaryeri İlçesinde Mezarlık Temizliği ve Bakımı Yapıldı

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, Ramazan Bayramı öncesi mezarlıkta temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirildi. Pazaryeri Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, mezarlıkta büyüyen otları ve ağaç dallarını temizleyerek, dikenleri ve yabani otları kesti. Ayrıca, çeşmelerin onarım ve tamiratı da yapıldı. Belediye Başkanı Zekiye Tekin, temizlik çalışmalarıyla vatandaşların kabristan ziyaretlerini temiz ve bakımlı bir ortamda gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Bayram öncesi ilçe mezarlığının ziyarete hazır hale getirileceği açıklandı.

08.04.2024 12:41

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde Ramazan Bayramı öncesi mezarlıkta temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirildi.

Pazaryeri Belediyesi Zabıta Amirliğine bağlı ekipler, mezarlıkta büyüyen otları, ağaç dallarını temizleyerek, dikenleri ve yabani otları kesti. Ekipler, çeşmelerin de onarım ve tamiratını yaptı.

Belediye Başkanı Zekiye Tekin, temizlik çalışmalarıyla vatandaşların kabristan ziyaretlerinde temiz ve bakımlı bir ortamda gerçekleştirmelerini hedeflediklerini belirterek, "Belediyemiz, ilçe mezarlığımızda belirli zaman aralıklarla rutin temizlik ve bakım çalışmaları yapmakta. Bayram öncesi ilçe mezarlığımızı ziyarete hazır hale getireceğiz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pazaryeri İlçesinde Mezarlık Temizliği ve Bakımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement