Pençe-Kilit Operasyonu'nda 2 asker şehit oldu - Son Dakika
Güncel

Pençe-Kilit Operasyonu'nda 2 asker şehit oldu

Pençe-Kilit Operasyonu\'nda 2 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü tarafından açılan taciz ateşi sonucu piyade teğmen Fatih Uğur Altınbaş ve istihkam uzman çavuş Kemal Özek'in şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını duyurdu. Operasyonlar devam etmektedir.

09.08.2023 20:36

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), piyade teğmen Fatih Uğur Altınbaş ve istihkam uzman çavuş Kemal Özek'in şehit olduğunu duyurdu.

MSB, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde; terör örgütü tarafından açılan taciz ateşi sonucu piyade teğmen Fatih Uğur Altınbaş ve istihkam uzman çavuş Kemal Özek'in bugün şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını duyurdu. Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 9 Ağustos 2023 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonrasında kahraman silah arkadaşlarımız P. Tğm. Fatih Uğur Altınbaş ve İs.Uzm.Çvş. Kemal Özek şehit olmuş, 3 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralanan kahraman silah arkadaşlarımız tedavilerinin yapılması maksadıyla derhal hastaneye sevk edilmişlerdir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Pençe-Kilit Operasyonu'nda 2 asker şehit oldu - Son Dakika


Advertisement