Pendikspor Kırmızı Grupta - Son Dakika
Güncel

Pendikspor Kırmızı Grupta

Pendikspor Kırmızı Grupta

Tff 2. Lig'in Grupları, Geçtiğimiz Günlerde Çekilen Kuralarla Belli Oldu.

11.08.2010 10:55  Güncelleme: 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çekilen kura sonrasında Pendikspor'un kırmızı grupta yer alacağı belirlendi. Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin törene katılarak futbolculardan yeni sezonda başarı sözü aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig'in grupları belli oldu. Geçtiğimiz sezonlarda; Kademe Grubu, Klasman Grubu, Yükselme Grubu ve Play-Off'lar şeklinde yapılanan TFF 2. Lig'de köklü değişikliklere gidildi. Bu değişiklikler çerçevesinde, TFF 2. Lig; 18 takımdan oluşan kırmızı ve beyaz şeklinde iki ayrı gruptan oluşacak. İki devreli lig usulüne göre oynanacak müsabakalardan sonra her grubun birincisi olan iki takım, doğrudan TFF 1. Lig'e yükselecek. Her iki grupta 2., 3., 4., ve 5. sırayı alan takımlar ise TFF'nin belirleyeceği sahada tek maç eleme usulüyle mücadele edecek ve finalde kazanan takım TFF 1. Lig'e yükselmeye hak kazanacak. Öte yandan Pendikspor, yeni sezona Çınardere Erol Kaya Tesisleri'nde düzenlenen törenle start verdi. Kulüp Başkanı Murat Şahsuvaroğlu ve yeni yönetimin hazır bulunduğu törene teknik ekip ve futbolcular tam kadro katıldı. Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin de törene katılarak futbolculardan yeni sezonda başarı sözü aldı.

Kırmızı Grup

Tarsus İdmanyurdu, Adana Demirspor, Pursaklarspor, Türk Telekom, Balıkesirspor, Şanlıurfaspor, Belediye Vanspor, Elazığspor, Dardanelspor, Fethiyespor, Eyüpspor, Pendikspor, Kocaelispor, Sakaryaspor, Tokatspor, Konya Şekerspor, Ofspor, 1453 Trabzon

Yeni transferler iddialı

Pendikspor'un yeni yönetimi, teknik direktör Abdulkerim Durmaz'ın raporu doğrultusunda gerçekleştirdiği transferleri takıma kattı. Özellikle gol bölgesinde yaşanan sıkıntıyı, Süper Lig'in ve Bankasya 1.Lig'in tecrübeli oyuncularından Kayseri Erciyesspor'un golcüsü Coşkun Birdal ile çözen yönetim, diğer bölgelere de gerekli takviyeleri yaptı. Pendikspor, Vestel Manisaspor'dan kaleci Egemen Gençalp, Gaziosmanpaşaspor'dan ortasaha oyuncusu Ahmet Mercan ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un başarılı stoperi Güngör Öztürk'ü renklerine bağlayarak, yeni sezon için ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pendikspor Kırmızı Grupta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement