Pes Doğrusu' Kahkahaya Boğdu - Son Dakika
Güncel

Pes Doğrusu' Kahkahaya Boğdu

Pes Doğrusu\' Kahkahaya Boğdu

SAHNE Tozu Tiyatrosu 2016-17 tiyatro sezonunu, Haldun Dormen'in uyarladığı 'Pes Doğrusu' adlı oyun ile açtı.

22.10.2016 15:06

SAHNE Tozu Tiyatrosu 2016-17 tiyatro sezonunu, Haldun Dormen'in uyarladığı 'Pes Doğrusu' adlı oyun ile açtı. Usta oyuncu Dormen'in, kardeşi Güler Yiğit ile birlikte izlediği oyun, seyirciyi kahkahaya boğdu.

İzmir'de Haldun Dormen Sahnesi'nde oynanan oyunda 550 seyirci koltuğu dolunca yaklaşık 100 koltuk ilave edildi. Usta oyuncu Haldun Dormen, oyunu İstanbul'dan gelen kardeşi Güler Yiğit ve dostlarıyla izledi. Oyun, seyirciyi kahkahaya boğdu. "Pes Doğrusu" her cuma ve cumartesi saat 20.00'de, pazar günleri ise 14.00'da Sahne Tozu Tiyatrosu Haldun Dormen Sahnesi'nde seyirci ile buluşacak.

Haldun Dormen'in uyarladığı Pes Doğrusu adlı oyunda olaylar Aylin'in, eşi Sinan'ın bağlılığından kuşku duyması ve onu aldattığı düşüncesine kapılmasıyla başlıyor. Eve Mimoza Pansiyondan eşi Sinan Sezginer'e ait bir yelek gelince kuşkularında haklı olduğunu anlayan Aylin şüphesini en yakın arkadaşı Nilgün'e anlatıyor. Sinan'ın Aylin'i aldatıp aldatmadığını öğrenmesi için Nilgün, bilinmedik bir hayranı olarak Sinan'a bir mektup yazıp ve Mimoza Pansiyon'a davet ediyor. Mektup Sinan'ın eline geçtiğinde işler tamamen karışıyor. Mimoza Pansiyonda Sinan'ın asistanı Tekin, yeğeni Selçuk, evin hizmetçisi Emine, evin şoförü Hüseyin ve Nilgün'ün kocası Miloviç olayların içine dahil olur. Mimoza Pansiyonun sahipleri Şeref ve Mehtap ve pansiyon çalışanları ise kendilerini olayın tam ortasında buluyor.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pes Doğrusu' Kahkahaya Boğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement