Peugeot, Uluslararası Otomobil Fuarı'nda 2 Ödüle Layık Görüldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Peugeot, Uluslararası Otomobil Fuarı'nda 2 Ödüle Layık Görüldü

Peugeot, Uluslararası Otomobil Fuarı\'nda 2 Ödüle Layık Görüldü
02.02.2013 09:37

Peugeot, Paris'te 29 Ocak'ta düzenlenen 28."Hands" filmi ile de En İyi Reklam Filmi Ödülünü kazandı.

Peugeot, Paris'te 29 Ocak'ta düzenlenen 28. Uluslararası Otomobil Festivali kapsamında En Güzel Konsept Otomobil Ödülünü, 208

"Hands" filmi ile de En İyi Reklam Filmi Ödülünü kazandı.

Peugeot açıklamasına göre, Peugeot Genel Müdürü Maxime Picat, Peugeot Tasarım Direktörü Gilles Vidal ve Pazarlama İletişim Direktörü Guillaume Couzy, Peugeot Markası adına Onyx ile En Güzel Konsept Otomobil Ödülünü ve 208 "Hands" filmi ile En İyi Reklam Filmi Ödülünü aldı.

Uluslararası Otomobil Festivali, her yıl otomobil dünyasının en önemli başarılarını ödüllendiriyor. Bu ödüller, otomobil uzmanlarının yanı sıra mimarlık, tasarım, kültür ve medya dünyasından gelen uzman ve tutkunlarından oluşan bir jüri tarafından veriliyor.

-Onyx konsept otomobili için yeni bir ödül-

Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtılan "super car" Peugeot Onyx Auto Plus okuyucuları ve RTL editörleri tarafından dünyanın "en iyi konsept otomobili" olarak seçildi, aynı zamanda uluslararası festival jürisi üyelerinin ve otomobil tutkunlarının beğenisi sonucunda "Yılın en güzel konsept aracı" ödülünü kazandı.

Muhabir: Musab Turan

Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Peugeot, Uluslararası Otomobil Fuarı'nda 2 Ödüle Layık Görüldü - Son Dakika


Advertisement