Peynir Kutusundan Esrar Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Peynir Kutusundan Esrar Çıktı

Peynir Kutusundan Esrar Çıktı
18.07.2012 14:44  Güncelleme: 15:24

Şanlıurfa'daki operasyonda ekipler, peynir kutusunda 25 kilo 450 gram esrar maddesi ele geçirdi.

Şanlıurfa Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliği tarafından yapılan operasyonda, peynir kutusunda 25 kilo 450 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Olay, Şanlıurfa Diyarbakır karayolunda asayiş uygulama noktasında meydana geldi. Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri yaptıkları uygulama esnasında, M.Y ve M.A'nın içinde bulundukları 07

plakalı aracı durdurdu. Araç içinde yapılan aramada, peynir kutularından şüphelenen ekipler kutuyu açtı. Kutuların içinde peynirin kokmaması için tuz dolu kutuda gizlenmiş 3 ayrı paket halinde 17 kilo 750 gr gonca ve 5 ayrı paket halinde 5 kilo 700 gr toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili M.Y ve M.A. gözaltına alınarak kaçakçılık ve organize suçlar büro amirliğine getirildi. Burada ifadeleri alınan şahıslar doktor raporu alındıktan sonra savcılığa sevk edildi.

Operasyon polis kamerası tarafından kayda alındı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Peynir Kutusundan Esrar Çıktı - Son Dakika


Advertisement