Pezeşkiyan'dan ABD'ye sert tepki, İran teslim olmayacak dedi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Pezeşkiyan'dan ABD'ye sert tepki, İran teslim olmayacak dedi

Pezeşkiyan\'dan ABD\'ye sert tepki, İran teslim olmayacak dedi

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ABD'nin sivil altyapı ile halkın temel ihtiyaçlarını hedef aldığını belirterek tepki gösterdi. Pezeşkiyan, "Amerikalılar savaşçıysa, yiğit silahlı kuvvetlerimizle yüzleşsinler" diyerek İran'ın teslim olmayacağını vurguladı.

(ANKARA) - İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ABD'ye tepki göstererek, "Amerikalılar savaşçıysa, yiğit silahlı kuvvetlerimizle yüzleşsinler. Neden sivil altyapıya, gıda kaynaklarına ve geçim kaynaklarına savaş açıyorsunuz? İran teslim olmayacak" dedi.

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ABD'nin sivil altyapı ile halkın temel ihtiyaçlarını hedef aldığını belirtti.

Pezeşkiyan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Amerikalılar savaşçıysa, yiğit silahlı kuvvetlerimizle yüzleşsinler. Neden sivil altyapıya, gıda kaynaklarına ve geçim kaynaklarına savaş açıyorsunuz? Eğer insansanız, neden insanlara su, gıda ve ilaca erişimi engelliyorsunuz? Halkımız boyun eğdirilerek sindirilemez. İran teslim olmayacak."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Pezeşkiyan'dan ABD'ye sert tepki, İran teslim olmayacak dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement