'PİLAVDAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN' - Son Dakika
Güncel

'PİLAVDAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN'

\'PİLAVDAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN\'

Üsküdar Bulgurlu'da gerçekleşen " Geleneksel Bulgur Pilavı Şenliği" büyük bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Bulgurlu Semt Konağı'nda gerçekleşen şenliğin Ak Partili konukları da vardı.

11.03.2014 16:16  Güncelleme: 16:12

Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ve teşkilattan birçok partilinin de katıldığı şenlik neşeli ve renkli görüntülere sahne oldu. 7’den 70’e birçok Üsküdarlının katıldığı şenlikte küçük bir konuşma yapan Hilmi Türkmen şunları söyledi:

“Bulgurlu Semt Konağı’mızı tıklım tıklım dolduran vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu samimiyetinize ve sevginize layık olacak çalışmaları Üsküdar’ımızda gerçekleştirerek sizlerin memnuniyetini ve güvenini kazanacağız. Gece gündüz, yağmur çamur demeden teşkilatımızla birlikte yollardayız. Görüyoruz ki milletimiz kararını vermiştir. Milletimiz 30 Mart'ta da çok güçlü bir şekilde "Durmak Yok Yola Devam" diyecektir.  30 Mart'ta Milletimiz; huzurunu, istikrarını, birliğini ve beraberliğini bozmak isteyenlere en güzel cevabı sandıkta verecektir. Üsküdar’ımızda bundan sonra yapacaklarımızda, bundan önceki yaptıklarımızı geçme hedefindeyiz.İnşallah sandıktan büyük bir zaferle ayrılarak gücümüze güç katarak Üsküdar’ımız gerçekleştireceğimiz projeleri uygulamaya geçeceğiz. Sizlerin de önerilerini ve taleplerini dikkate alarak belediyemizi vatandaş eksenli şeffaf ve sosyal bir belediyecilik anlayışı ile yöneteceğiz.”

Konuşmasına alkış ve tezahüratlar sebebiyle bir süre ara veren Türkmen “ Bu hizmet yolunda pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Üsküdar’ın bereketi de pilavımızın taneleri gibi çoğalsın inşallah. “ sözleriyle konuşmasını noktaladı.

 


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 'PİLAVDAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement