Pınar Karşıyaka'ya Alkış - Son Dakika
Güncel

Pınar Karşıyaka'ya Alkış

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Pınar Karşıyaka'nın Cumhurbaşkanlığı Kupasını kazanmasından büyük mutlluluk duyduklarını söyledi.

10.10.2014 14:56  Güncelleme: 15:03

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Pınar Karşıyaka'nın Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanmasından büyük mutlluluk duyduklarını söyledi.

Yiğitbaşı, yaptığı yazılı açıklamada, "Yaşar Topluluğu olarak misyonumuz, insanımıza daha iyi bir yaşam sunmaktır. Bu amacımıza doğru ilerlerken topluma fayda sağlamaya çalışıyor ve yaptığımız her işin sürdürülebilir olmasına özen gösteriyoruz. Uzun yıllardır ülkemizde basketbol sporuna destek veriyoruz. Pınar Karşıyaka'nın tüm altyapısı Pınar'ın desteğiyle Türk basketboluna yıldızlar yetiştiriyor. Bugüne kadar 25 binden fazla çocuğumuz Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde spor yapma ve geleceğin yıldızı olma olanaklarından yararlanıyor" ifadesini kullandı.

İdil Yiğitbaşı, açıklamasında daha sonra şu görüşlere yer verdi:

"Onursal başkanımız Selçuk Yaşar'ın liderliğinde Yaşar Topluluğu olarak 60 yıldan fazla, Pınar olarak 41 yıldır spora, sanata, eğitime ve kültürel faaliyetlere destek oluyoruz. 16 yıldır Pınar Karşıyaka takımımızla Türkiye Basketbol Ligi'nde ve Avrupa kupalarında ülkemizi başarıyla temsil ediyoruz. Pınar Karşıyaka'nın bu yıl önce Türkiye Kupası'nı ardından da Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanması bizi çok gururlandırdı. Tüm oyuncularımızı, teknik ekibimizi ve yöneticilerimizi gönülden kutluyoruz." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pınar Karşıyaka'ya Alkış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement