Pınar Mahallesi Çocuk Parkına Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Pınar Mahallesi Çocuk Parkına Kavuştu

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Pınar Mahallesi Ay sokak üzerinde çocuk parkı yapıldı.

03.07.2015 15:40

Pınar Mahallesi ziyareti sırasında vatandaşların çocuk parkı taleplerinin olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet S. Kesimoğlu, vatandaşların bu talebini kısa süre içerisinde karşılamanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Pınar Mahallesi sakinlerinin sorunlarını çözmek için gerekli çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Kesimoğlu, bu kapsamda Ay Sokak üzerinde bir çocuk parkı yaptıklarını söyledi.

İçerisinde oturma banklarının ve çocuk oyun gruplarının yer aldığı parkta, çocukların güvenliği de zemine döşenen kauçuk kaplama ile ön planda tutuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pınar Mahallesi Çocuk Parkına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement