Pink Martini İstanbul'da Konser Verdi - Son Dakika
Güncel

Pink Martini İstanbul'da Konser Verdi

Pink Martini İstanbul\'da Konser Verdi

ABD'li müzik grubu Pink Martini, Avrupa turnesi kapsamında İstanbul'da konser verdi. Konserde 'Katibim' şarkısını da seslendiren grup, dinleyenlerden yoğun alkış aldı. Pink Martini, altın ve platin plak kazanan albümleriyle Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip. Konseri izlemeye gelenler arasında ünlü şarkıcılar Demet Sağıroğlu ve Ayşegül Aldinç de vardı. Konseri izleyenler, Pink Martini'nin Türklere olan sevgisini ve sıcakkanlılığını takdir etti.

30.06.2023 23:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
ABD'Lİ müzik grubu Pink Martini, çıktığı Avrupa turnesi kapsamında İstanbul'da konser verdi. Konserde 'Katibim' şarkısını da seslendiren grup dinleyenlerden yoğun alkış aldı.

'Sympathique', 'Hang on Little Tomato', 'Hey Eugene', 'Splendor in the Grass', 'Joy to the World', '1969', 'A Retrospective', 'Get Happy', 'Dream A Little Dream', 'Je Dis Oui' albümleriyle altın ve platin plak kazanan, Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pink Martini grubu, çıktığı Avrupa turnesi kapsamında İstanbul'da hayranlarıyla buluştu. Daha önce 'Je Dis Oui' albümünde Belkıs Özener'in 'Aşkım Bahardı' şarkısıyla Türk sevenlerine sürpriz yapan grup, Safiye Ayla'nın seslendirdiği 'Katibim' şarkısına kendi yorumlarıyla İstanbul konserinde yer verdi. Pink Martini İstanbul konserini 3000 kişi takip etti.

"90'LI YILLARDAN BERİ ÇOK SEVERİM"

Konseri izlemeye gelenler arasında yer alan Demet Sağıroğlu, "Çok mutluyum, çünkü ben çıktıkları 90'lı yıllardan beri çok severim. Yakından takip ederdim, sonra arkadaş olma fırsatı da bulduk. Aynı menajerlik şirketinin sanatçısıyız. 7-8 sene önce Bodrum'da tanışmıştım, yemek yemiştik. Şimdi tekrar birlikte olmak kısmet oldu, çok mutluyum. Türkleri çok seviyorlar, albümlerine koymak için şimdi buradan yeni Türk şarkılar edinirler" dedi.

"ÇOK HOŞ BİR GECE GEÇİRECEĞİMİZİ TAHMİN EDİYORUM"Ön sıralardan konseri takip etmeye gelen ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç ise, "Bir kere daha görmüştüm. Bayıla bayıla geldik ve aynı duyguyla burayı terk edeceğimizi biliyorum. Üsküdar'a gider iken şarkısını daha önce söylemişlerdi. Bütün dünya dillerinden şarkılar söylediklerini biliyorum, ben daha önceden beridir takip eden biriydim. Eskiden CD'leri vardı bende, çok hoş bir gece geçireceğimizi tahmin ediyorum" şeklinde konuştu.

"TÜRKLERİ ÇOK SEVİYORLAR, ÇOK SICAKKANLILAR"

Konseri izlemeye gelen Serpin Arslan ise, "Solistleri çok tatlı bir kadın, daha önce de izlemiştim. Türklere aşık bir kadın, hem de Küba'nın esintilerini getiriyor buraya. O yüzden de beğenerek izlediğim, dinlediğim bir sanatçı. Türkleri çok seviyorlar, çok sıcakkanlılar. Bildiğim kadarıyla İspanyol kendisi, zaten bizim kültürümüze de çok benziyor" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pink Martini İstanbul'da Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement