Piyanist Uğurlu, Resitali ile Hayran Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Piyanist Uğurlu, Resitali ile Hayran Bıraktı

Piyanist Uğurlu, Resitali ile Hayran Bıraktı

– MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü piyanist Tuluyhan Uğurlu, 'Anadolu'dan doğan güneş, Mustafa Kemal Atatürk' temalı resitali ile büyüledi.

09.11.2016 15:24

– MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü piyanist Tuluyhan Uğurlu, 'Anadolu'dan doğan güneş, Mustafa Kemal Atatürk' temalı resitali ile büyüledi. Tarsus Belediyesi tarafından 75'nci Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Piyanist Uğurlu, 'Anadolu'dan doğan güneş, Mustafa Kemal Atatürk' temalı resital sırasında sinevizyonda milli mücadele yıllarını anlatan görüntülerine, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk portrelerine ve zaman zaman da 15 Temmuz darbe kalkışması sırasında çekilen fotoğraflara yer verdi. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Uğurlu, çaldığı eserler sırasında kendine özgü hareketleriyle de dikkati çekti.

Vatandaşların büyük bir keyifle izlediği resitalin sonunda, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boro ünlü piyanist Uğurlu'ya teşekkür ederek günün anısına çiçek ve çeşitli hediyeler verdi. - Tarsusmersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Piyanist Uğurlu, Resitali ile Hayran Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement