Piyano Festivali'nde Aziza Mustafa Zadeh Caz Trio'dan Muhteşem Gece - Son Dakika
Güncel

Piyano Festivali'nde Aziza Mustafa Zadeh Caz Trio'dan Muhteşem Gece

Piyano Festivali\'nde Aziza Mustafa Zadeh Caz Trio\'dan Muhteşem Gece

Festivalin bu yıl heyecanla beklenen konserlerinden biri olan Aziza Mustafa Zadeh ; Caz Trio'suyla birlikte seyircilere muhteşem bir gece yaşatacak.

23.11.2013 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Festivalin bu yıl heyecanla beklenen konserlerinden biri olan Aziza Mustafa Zadeh ; Caz Trio'suyla birlikte seyircilere muhteşem bir gece yaşatacak. Fusion ve caz türündeki eserleriyle tüm dünyada büyük ilgi gören Zadeh; piyanosunun yanı sıra güçlü sesiyle de dinleyenleri büyüleyecek. Aşık Veysel'in "Uzun İnce Bir Yoldayım" adlı eserini de yorumlayan Azeri sanatçıya, bu harika konserde Ralf Cetto (bas) ve Simon Zimbardo ( vurmalılar) eşlik edecek. Festivalin kaçırılmaması gereken geceleri arasında yer alan konser; 24 Kasım Pazar günü saat 20:00'de Antalya Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Zadeh"Müzikte çok zarif olmak zorundasınız"

"Müzikte çok zarif olmak zorundasınız. Bir bülbül gibi, bir gül gibi…Şarkı söylemek? Çalmak? Resim yapmak? Dinlemek! Ne büyük çelişkilerdir."diyen Azeri sanatçı gecede sanatseverler için özel bir repertuvar seslendirecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği, sanat yönetmenliğini Fazıl Say'ın yaptığı 14. Uluslar arası Antalya Piyano Festivali, Volkswagen ana sponsorluğunda 30 Kasım tarihine kadar devam edecek. "Şehirde Müzik Var" sloganı ile festival, 14'üncü yaşında da sanatseverlere unutulmaz bir müzik şöleni yaşatmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Piyano Festivali'nde Aziza Mustafa Zadeh Caz Trio'dan Muhteşem Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement