PKK'lı Teröristler Koruculara Saldırdı - Son Dakika
Güncel

PKK'lı Teröristler Koruculara Saldırdı

PKK\'lı Teröristler Koruculara Saldırdı

Şırnak'ta yol kesen PKK'lılar, geçici köy korucusu olan baba ve oğulu yaraladı.

31.07.2012 15:43  Güncelleme: 16:01

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi Mezra Beldesi yakınlarında yol kesen PKK'lı teröristler, geçici köy korucuları Nesim Timur ile oğlu Şamil Timur'un içinde bulunduğu otomobili durdurmak istedi. Bölgeden uzaklaşan aracın peşinden ateş açan teröristler, baba ve oğlunu yaraladı. Mezra Belde Başkanı Ak Partili Hüsnü Timur'un kardeşi olan Nesim Timur'un durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Beytüşşebap'ın Mezra Beldesi yakınlarında meydana geldi. Mezra Belde Belediye Başkanı Hüsnü Timur'un kardeşi Nesim Timur, kendisi gibi geçici köy korucusu oğlu Şamil Timur ile otomobille Beytüşşebap'a giderken, yolları Çığlıca Köyü yakınlarında bir grup PKK terörist tarafından kesilmek istendi. Şamil Timur, teröristlerin üzerine aracı hızla sürüp bölgeden uzaklaşmak isterken, teröristler otomobile ateş açtı.

Şamil Timur ve babası, saldırıda yaralanmalarına rağmen otomobille kaçarak Mezra Beldesi'ne ulaşmayı başardı. Teröristlerin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan baba Nesim Timur ile hafif yaralanan oğlu Şamil Timur, askeri helikopterle beldeden alınarak Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların tedavisi sürüyor. - Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK'lı Teröristler Koruculara Saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement