PKK'nın YPS Lideri Şırnak'ta Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

PKK'nın YPS Lideri Şırnak'ta Öldürüldü

Şırnak'taki operasyonlarda Terör örgütü PKK'nın alt kolu olan YPS'nin kadın birliği lideri Berivan Avesta öldürüldü.

23.03.2016 07:28  Güncelleme: 09:22

Şırnak'ın Dicle Mahallesi'nde yapılan operasyonlarda terör örgütü PKK'nın alt kolu olan YPS'nin kadın birliği sorumlusu Berivan Avesta'nın öldürüldüğü bildirildi. Salih Batmaz isimli YPS'li teröristinde çıkan çatışmada öldürüldüğü söylendi.

ŞIRNAK'TA OPERASYON SÜRÜYOR

Şırnak kent merkezinde 14 Mart gecesi saat 23.00'da uygulanan sokağa çıkma yasağı ile birlikte jandarma ve polis özel harekat timlerinin hendek kazan, barikat kuran PKK'lılara yönelik ortak yürüttüğü, Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çiftçi Operasyonu sürüyor.

TANKLAR TOP ATIŞI YAPIYOR

Operasyonun 8'inci gününde, Bahçelievler, Dicle, Yeşilyurt ve Cumhuriyet mahallelerinde operasyonlar yoğunlaştı. Mahallelerde tespit edilen hedeflere yönelik tankların başlattığı top atışı devam ediyor.

YPS LİDERİ ÖLDÜRÜLDÜ

Yeşilyurt Mahallesi'nde çıkan çatışmada, 4 PKK'lı öldürülürken, 9 PKK'lı sağ olarak ele geçirildi. Öldürülen teröristler arasında PKK'nın alt kolu olan YPS'nin kadın birliği lideri Berivan Avesta'nın da olduğu iddia edildi.

43 EYP ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Operasyonlar sırasında 43 el yapımı patlayıcı etkisiz hale getirildi. PKK'lıların karargah ve gizlenme yeri olarak kullandığı bazı binaları, top atışına tutulurken, zırhlı araçlardan PKK'lıların teslim olması için sürekli anonslar yapıldı.

37 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Şırnak'ta devam eden operasyonlar kapsamında öldürülen PKK'lı sayısı 37'e yükselirken, iki günde imha edilen 43 el yapımı patlayıcı ile birlikte, toplam imha edilen patlayıcı sayısı da 95 oldu. Bahçelievler ve Dicle mahallelerinde bulunan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sırasında patlama sesleri tüm şehirde yankılandı.

PKK\'nın YPS Lideri Şırnak\'ta Öldürüldü

Son Dakika Güncel PKK'nın YPS Lideri Şırnak'ta Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (59)

  • Halk: BU PKK ORDUSU, TÜRK ORDUSUNDAN KALABALIK GALİBA... ULAN 40,000 PKK Lİ ÖLMÜŞ ADAMLAR HALA KANIRTA KANIRTA SAVAŞIYORLAR... :)) 17 41 Yanıtla
  • yorumsuz: babaannem derdi ki..... sıfatında meymenet olmayanın galbinde vicdan ne arasın be yaaa... 33 0 Yanıtla
    erkan: aynen be yaaa....... 13 0
  • BEDİR DAYI: mide de götürmezki şapasın 26 1 Yanıtla
  • HTAD: Acayip hayvanlara benziyirsen... 24 3 Yanıtla
  • ohhhh : BERİVANNNNN BERİVANNNNN DAHA KURTISTAN KURULCAKTI BERİVANNN 19 6 Yanıtla
    SAMSUNLU: HAHAHAH HAHAHAHAHAH 17 5 TÜRKOĞLU TÜRK: HER KÜRT KENDİNE SORMALI: Bu vatan 1000 yıldır Türk. Yunandan almışlar. . Biz kürtler 500 yıl önce şia korkusuyla iran hindinden kaçıp gelmişiz, bizi sünni kardeşiz diye Türkler kabul etmiş ekmeklerini bölmüş. Ancak biz Türklere her türlü ihanet ve kalleşliklerde bulunmaya devam ediyoruz. Aslımızı bağladımız med farsın küçük ve basit bir krallığı. Son çıkan tarihi belgelerde med de farsta Türk çıkmış. Kürtçe diye konuştuğumuz dilde gerçekte farsça. Biz neyiz ve kimiz? Türkler intikam hakkını kul 2 1
  • Gerçek Öz Malatyalı: bugün duyduğum en güzel haber bütün haveller cehenneme surata bak bu kadınmı erkekmi yoksa dönmemi belli değil 24 1 Yanıtla
  • SAMSUNLU: lan bu resmen katır katır :) insanlığını kaybetmiş,lapa ,domuz eti yiye yiye hevallllll,kurdunmu devleti hevaallll,he maallllll 25 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement