Plajların Prensesleri Final İçin Terledi - Son Dakika
Güncel

Plajların Prensesleri Final İçin Terledi

Plajların Prensesleri Final İçin Terledi

Brezilyalı Angie ve Arjantinli Alejandra ile Ukraynalı Anzhela ve Anna ikilisi arasındaki maçla sona erdi.

01.08.2011 12:41

Aydın Forum'da yapılan Epirden 2011 Grand Women Serie Türkiye Finali' Brezilyalı Angie ve Arjantinli Alejandra ile Ukraynalı Anzhela ve Anna ikilisi arasındaki maçla sona erdi.

Türkiye'nin 9 kentinde düzenlenen plaj voleyboluna farklı ülkelerden 16 takım katıldı. Ukraynalı Anzhela ve Anna ikilisi rakiplerini 2-0'la devirip turnuva birincisi oldu. Turnuvanın prensesi Brezilyalı sporcu Angie Gonzales Bronco seçilirken, 3'üncü olan Norveçli ikili Elin ve Hanne madalya ve kupalarını Norveç'teki terör kurbanlarına armağan etti.

Amerika, Brezilya, Ukrayna, Çin gibi farklı ülkelerden 16 takımın katıldığı ve Türkiye'nin dokuz ayrı şehrinde düzenlenen Epirden 2011 Grand Women Serie Türkiye Finali' Aydın Forum'da geçen Cuma günü başlayıp dün gerçekleşen final maçlarıyla sona erdi. Türkiye'deki Plaj Voleybolu'nun 20 yıldır geliştirilmesi ve tanıtılması adına çeşitli etkinlikler düzenleyen Epirden Beach Volley, aralarında dünyaca ünlü isimlerin bulunduğu sporcuları Forum Aydın'da misafir etti.

Plaj voleybolu 2011 yılı prensesinin de seçildiği turnuvada, Türk sporcu Gökçe ile Fransız Vanessa 4'üncü, Norveçli sporcular Elin ve Hanna ise 3'üncü oldu. Turnuva çerçevesinde Forum Aydın'da özel olarak hazırlanan ve ışıklandırılan kum sahada yapılan maçlar sonunda Brezilyalı Angie ve Arjantinli Alejandra'yı 2-0 yenmeyi başaran Ukraynalı sporcular Anzhela ile Anna turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvada ayrıca, en centilmen, en iyi defans yapan, en iyi hücum, en iyi blok yapan ve gelecek vadeden oyuncu kategorilerinde de ödüller verildi. Gelecek vadeden oyuncu seçilen Türk sporcu Gökçe Kırgız ödülünü Eski Voleybol Hakemi Nuran Çiftçibaşı ve Forum Aydın Halkla İlişkiler Şefi Ceyda Durak'ın elinden aldı. Turnuvanın prensesi ünvanını alan Brezilyalı sporcu Angie Gonzales Bronco'ya tacını Türk voleybolunun en uzun süreyle başkanlığını yapan Naci Bayamlıoğlu taktı.

CENNETE VERİYORUZ

Turnuvayı üçüncü bitiren Norveçli sporcular Elin ve Hanna kupa ve madalyalarını alırken duygulu anlar yaşadı. Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve 76 kişinin öldüğü terör saldırısında vatandaşlarını kaybeden Elin ve Hanna kupa ve madalyalarını Cennete veriyoruz diyerek aldı. Sporculardan Elin Westerlund, Çok fazla genç insan öldü. Hiçbir kelime bunu açıklayamaz. Cennete veriyoruz, korusunlar diye şeklinde konuştu.

Üç gün süren turnuvayı çok sayıda Aydınlı heyecanla izledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Plajların Prensesleri Final İçin Terledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement