Polis Kimlik Sordu Ateş Açtılar - Son Dakika
Güncel

Polis Kimlik Sordu Ateş Açtılar

Polis Kimlik Sordu Ateş Açtılar

Uygulama Yapan Polis, Durumundan Şüphelendiği Bir Otomobili Durdurdu.

11.12.2010 11:18

İZMİR'in Ballıkuyu Semti'nde uygulama yapan polis, durumundan şüphelendiği bir otomobili durdurdu. Polis, otomobildeki kişilerin kimlik sorgularını yapmak istedi. Şüpheliler kimliklerini vermeyince arbede çıktı. Çıkan arbedede polislere ateş açılırken yerden seken kurşunlar bir kişinin yaralanmasına neden oldu.

Olay, bugün saat 02.00 sıralarında, Hacı Ali Efendi Caddesi üzerinde meydana geldi. Konak Asayiş Ekipler Amirliği'ne bağlı olarak görev yapan asayiş ekibi cadde üzerinde rutin kontrol sırasında içinde 4 kişinin bulunduğu 20 ZZ 432 plakalı bir otomobili durdurdu. Polis, kimlik sorgulaması yapmak için otomobilde bulunan C.A. , A.T. , M.O. ve M.Y.'den kimliklerini vermesini istedi. Kimliklerini vermek istemeyen şüpheliler polisle tartışmaya başladı. Çıkan tartışmayı gören çevredekiler de olay yerine toplanırken, polisle şüpheliler arasında arbede yaşandı.

POLİSE ATEŞ AÇILDI

Çıkan arbede sırasında, polisin üzerine silahla ateş açıldı. Açılan ateş sonrası yerden seken kurşunlardan biri, kimlik sorgusu yapılmak istenen C.A.'nın sağ ayak bileğine isabet etti. C.A. olduğu yere düşerken, 3 arkadaşı otomobilleriyle hızla kaçmaya başladı. Bu sırada C.A. olay yerine gelen K.C. ve O.G. tarafından taksiyle Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şans eseri görevli polis memurları herhangi bir yara almadığı saldırının ardından olay yerine çok sayıda asayiş ekibinin yanı sıra terör ve cinayet bürosu ekipleri de sevk edildi. Konak Asayiş Ekipler Amiri Kaan Coşkun'da olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, saldırganların kullandıkları otomobilin plakası belirtilerek kaçabilecekleri yollar kesildi. Olayın ardından zanlılar kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar sorgulanmak üzere Bozyaka'daki Asayiş Şube Müdürlüğü Hizmet Binası'na götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Kimlik Sordu Ateş Açtılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement