Polis Memuru Kansere Yenildi - Son Dakika
Güncel

Polis Memuru Kansere Yenildi

Polis Memuru Kansere Yenildi

Genç yaşta geçirdiği mide kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Polis Memuru Elif Özdemir, memleketi Sinop'ta gözyaşları arasında toprağa verildi.

04.09.2013 15:14  Güncelleme: 15:24

Genç yaşta geçirdiği mide kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Polis Memuru Elif Özdemir (35), memleketi Sinop'ta gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Elif Özdemir, mide kanseri nedeniyle tedavi görmekte olduğu Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk annesi olan polis memuru Elif Özdemir için Sinop Alaaddin Camisi'nde öğlene müteakip cenaze namazı kılındı. Namaza Sinop Vali Vekili Hıdır Kahveci, İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, Elif Özdemir'in eşi ve yakınları, mesai arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazeye Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 46 polis ve bir şube müdürü de iştirak etti.

Türk bayrağına sarılı tabutun içinde polis mangası tarafından camiye getirilen Elif Özdemir, burada kılınan cenaze namazı ardından Çukurbağ Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Meslek hayatına Bursa Polis Eğitim Merkezi'nde başlayan Elif Özdemir sırasıyla; Bursa Polis Koleji, Tokat İl Emniyet Müdürlüğü ve Ordu ili Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptı. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polis Memuru Kansere Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement