Polis, Öğrenciler Arasında Ses Yarışması Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Polis, Öğrenciler Arasında Ses Yarışması Düzenledi

Polis, Öğrenciler Arasında Ses Yarışması Düzenledi

Silopi Emniyet Müdürlüğü, 'Silopi Sanat' projesi kapsamında ilk ve ortaokul öğrencileri arasında resim ve ses yarışması düzenlendi.

31.05.2013 10:54  Güncelleme: 11:09

Şırnak'ın Silopi İlçesi Emniyet Müdürlüğü, 'Silopi Sanat' projesi kapsamında ilk ve ortaokul öğrencileri arasında resim ve ses yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle dağıtıldı.

Silopi Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği tarafından, 'Bilgilendirme ve önleme faaliyetleri' kapsamında 'Silopi Sanat' projesi ile ilk ve ortaokul öğrencileri arasında ses ve resim yarışması düzenlendi. Koç İlk-Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen programa Kaymakamı Suat Demirci'nin eşi Hediye Demirci, Silopi Emniyet Müdürü Zeki Sezer, 172'inci Zırhlı Tugay Komutan Yardımcısı Albay Bilal Bebiş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bekir Erdem, emniyet personeli, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

ÖĞRENCİDEN EMNİYET MÜDÜRÜNE TÜRK BAYRAĞI

Ses yarışmasında ilk 5'e giren öğrenciler bu kez canlı müzik eşliğinde performanslarını sergiledi. Silopi Lisesi folklor ekibinin hazırladığı yöresel halk oyunları gösterisi salondan büyük alkış aldı. Dicle Ortaokulu öğrencisi Çiğdem Özen, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Sezer'e Türk Bayrağını öperek hediye etti. Emniyet Müdürü Zeki Sezer'de Bayrağı öperek teslim aldı.

BİRİNCİLERE DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR

Resim dalında birinci olan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Hüseyin Bilgin ve ses dalında birinci olan Sevgi Ortaokulu öğrencisi Nurullah Kayan'a diz üstü bilgisayar ödülünü Kaymakam eşi Hediye Demirci tarafından verildi. Yarışmalarda 2 ve 3'üncü sırayı paylaşanlara bisiklet ve fotoğraf makineleri hediye edildi. Programa destek sunan orkestra ekibine Silopi ilçe Emniyet Müdürü M.Zeki Sezer tarafından plaket verilirken, program toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

MSY(GG) - Şırnak/ Silopi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis, Öğrenciler Arasında Ses Yarışması Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement