Polis, Sınav İçin Kimliksizlik Sorununu Çözdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Polis, Sınav İçin Kimliksizlik Sorununu Çözdü

21.06.2025 22:26

Kütahya'da kimliğini kaybeden öğrencilerin sınava zamanında girmesine polis ekipleri yardımcı oldu.

Kimliğini kaybeden ve sınav yetişememe ihtimali olan öğrencilerin imdadına polis ekipleri yetişti

KÜTAHYA - Kütahya'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu öncesi kimliğini kaybeden ve sınava yetişememe ihtimali olan öğrenciler, polis ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde sınava zamanında girebildi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından düzenlenen Temel Yeterlilik Testi için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesi'ne gelen 6 değişik alandaki 5 öğrenci, sınav merkezi önünde kimlik belgesinin yanında olmadığını fark etti. Durumu görevlilere bildiren öğrenciye, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü'ne bağlı motosikletli Şahin Timleri yardımcı oldu.

Polis ekipleri, öğrencileri hızla Kütahya İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne götürerek geçici kimlik belgesi çıkartılmasını sağladı. Bİr öğrenci de sınava yetişememe ihtimali üzerine motosikletli ekip tarafından sınav merkezine ulaştırıldı, sınavın başlamasına dakikalar kala öğrencinin salona girişini sağladı.

Polisin zamanla yarışan bu örnek müdahalesi, hem öğrenciler hem de aileleri tarafından takdirle karşılandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polis, Sınav İçin Kimliksizlik Sorununu Çözdü - Son Dakika


Advertisement