Polise Eşi ve Kızının Gözleri Önünde Saldırı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Polise Eşi ve Kızının Gözleri Önünde Saldırı

Polise Eşi ve Kızının Gözleri Önünde Saldırı
09.10.2015 22:24

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde içerisinde eşi ve kızının da bulunduğu özel aracı ile seyir halinde olan bir polis memuru, teröristlerin uzun namlulu silahlarla saldırısı sonucu şehit oldu.

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde içerisinde eşi ve kızının da bulunduğu özel aracı ile seyir halinde olan bir polis memuru, teröristlerin uzun namlulu silahlarla saldırısı sonucu şehit oldu.

Edinilen bilgilere göre, Hani İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olduğu öğrenilen polis memuru Salih Eroğlu, Diyarbakır-Hani karayolu Büyükören köyü mevkiinde içerisinde hamile eşi ve kızının da bulunduğu özel aracı ile seyir halindeyken teröristlerin saldırısına uğradı. Uzun namlulu silahlarla taranan araçta başından yaralanan polis memuru Eroğlu, olay yerine çağrılan helikopterle Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Eroğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Saldırının ardından kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Bölgede operasyon sürüyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polise Eşi ve Kızının Gözleri Önünde Saldırı - Son Dakika


Advertisement