Polisin Dikkati Sayesinde Yakalandılar - Son Dakika
Güncel

Polisin Dikkati Sayesinde Yakalandılar

Polisin Dikkati Sayesinde Yakalandılar

İstanbul'da çay bahçesinde oturan iki kişiyi şüpheli bularak araştıran polis, birinin cezaevi firarisi diğerinin ise 12 ayrı suçtan aranan kişi olduğunu belirleyerek gözaltına alındı.

07.04.2016 11:33

İstanbul'da çay bahçesinde oturan iki kişiyi şüpheli bularak araştıran polis, birinin cezaevi firarisi diğerinin ise 12 ayrı suçtan aranan kişi olduğunu belirleyerek gözaltına alındı. Şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine bağlı ekipler 5 Nisan 2016 tarihinde durumlarından şüphelendikleri iki kişiyi takibe aldı. İzlenen şüpheliler bir süre yürüdükten sonra Bağcılar, Metro istasyonu yanında bir çay bahçesine oturdu. Burada takibi sürdüren polis şüphelileri masadan kalkacakları sırada kontrol için durdurdu. Yapılan kontrolde

Şüphelilerden Celalettin T'nin (32), 2015 yılında Bandırma Cezaevi'nden firar ettiği, o günden bu yana da arandığı tespit edildi. Şüphelinin ayrıca yaralama, cinsel saldırı gibi 22 ayrı suç dosyası nedeniyle arandığı ortaya çıktı. Diğer şüpheli Osman D.(44)'in ise dolandırıcılık, sahtecilik, yaralama gibi 12 ayrı suç dosyası nedeniyle arandığı belirtildi.

Şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisin Dikkati Sayesinde Yakalandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement