Polislere Başarı Belgesi Verildi - Son Dakika
Güncel

Polislere Başarı Belgesi Verildi

Polislere Başarı Belgesi Verildi

İstanbul Taksim Gezi direnişçilerine destek vermek amacıyla Denizli'de düzenlenen düzenlenen eylemlerde görev alan polislere valilik tarafından, törenle başarı belgesi verildi.

25.07.2013 18:31

İstanbul Taksim Gezi direnişçilerine destek vermek amacıyla Denizli'de düzenlenen düzenlenen eylemlerde görev alan polislere valilik tarafından, törenle başarı belgesi verildi. Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, 'Denizli polisi eylemlerde son derece sabırlı, hoşgörülü ve sağduyulu bir şekilde görev yaptıö dedi.

Denizli Valiliği Toplantı Salonu'nda düzenlenen törene, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan, İl Jandarma Komutanı Albay Ferdi Korkmaz, çeşitli odaların başkanları ve kentteki polisleri temsilen 60 polis katıldı. Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut ve polislere başarı belgelerini veren Denizli Vali Abdülkadir Demir, hoşgörü ve sağduyulu yaklaşımın Denizliler'in canlarına herhangi bir zarar gelmesinin önlendiğini söyledi.

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut da 'Denizli polisi eylemlerde son derece sabırlı, hoşgörülü ve sağduyulu bir şekilde görev yaptıö dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polislere Başarı Belgesi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement