Polisten Kaçan Hırsızlık Zanlısı Kaza Yapınca Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Polisten Kaçan Hırsızlık Zanlısı Kaza Yapınca Yakalandı

Polisten Kaçan Hırsızlık Zanlısı Kaza Yapınca Yakalandı

Adıyaman’da telefon hırsızlığı olaylarına karışan ve polisten kaçan şahıs, bir süre sonra kaza yaptıktan sonra polis tarafından yaralı halde yakalanarak tutuklandı.

19.10.2015 17:45

Adıyaman'da telefon hırsızlığı olaylarına karışan ve polisten kaçan şahıs, bir süre sonra kaza yaptıktan sonra polis tarafından yaralı halde yakalanarak tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman'da acil bir görüşmesinin olduğunu ve telefonunun yanında olmadığını belirterek vatandaşlardan telefon isteyip, aldığı telefonlarla hızla kaçan V.G.'yi yakalamak için Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık ve Cinayet Şube Büro Amirliği Ekipleri alarma geçti. Yaklaşık 4-5 vatandaşın telefonunu çalan şahsın kullandığı arabayı tespit eden polis ekipleri, şahsı durdurmak istedi. Polis ile V.G. arasında Adıyaman- Kahta karayolu Beşpınar Köprüsü yakınlarında kovalamaca başladı. Polisin dur ikazlarına aldırış etmeyen şahıs, lüks otomobiliyle kaçtı. V.G. daha sonra Hasancık Beldesi yakınlarında kaza yapmış vaziyette yaralı bulundu. Şahsın Beşpınar Köprüsü yakınlarında izini polise kaybettirdiği, Hasancık köyünde ikamet ettiği evine gittiği esnada otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıkarak dere yatağına düştüğü öğrenildi. Yaralı şahıs kaldırdığı hastanede tedavisinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polisten Kaçan Hırsızlık Zanlısı Kaza Yapınca Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement