Potanın Perileri Avrupa Yolunda - Son Dakika
Güncel

Potanın Perileri Avrupa Yolunda

Potanın Perileri Avrupa Yolunda

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Edirne Belediyesi Edirnespor, play-off'ta ilk 8'e kalarak Avrupa'ya gitme hakkı kazandı.

06.04.2015 09:31  Güncelleme: 10:03

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Edirne Belediyesi Edirnespor, play-off'ta ilk 8'e kalarak Avrupa'ya gitme hakkı kazandı. Takımın başarısı hakkında konuşan Kulüp Başkanı Murat Boyacıoğlu, "Çok zor günlerden geçerek Avrupa yoluna uzandık. Buraya tırnaklarımızla geldik." dedi.

"POTANIN PERİLERİ AVRUPA YOLUNDA"

Edirne çatısı altında toplanan büyük bir aile olduklarını belirten Boyacıoğlu, "Hedefimiz Edirne'yi en iyi şekilde temsil etmekti. Edirne seyircisiyle hem Türkiye'de hem de Avrupa'da beraber olacağız. Edirne halkına kendimizi kanıtlayabilmek adına çok önemli bir savaşa girdik. Bu bir gurur savaşıydı. Aldığımız görevleri en iyi şekilde yerine getirerek kendimizi Edirne'ye kanıtlama zamanıydı. Şimdi potanın perileri Avrupa yolunda" diye konuştu.

"TIRNAKLARIMIZLA KAZIYARAK BURALARA GELDİK"

Boyacıoğlu, mücadelesi dolayısıyla sporcularını da tebrik etti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın da takımın başarısında çok önemli katkısı olduğunu dile getiren Boyacıoğlu, şunları kaydetti:

"Avrupa hepimize hayırlı uğurlu olsun. Çok zor günlerden geçerek Avrupa yoluna uzandık. Buraya tırnaklarımızla geldik. 6 sözleşmeli oyuncuyla yolumuzu bitirebildik. Sezon içerisinde gelenler olmadığı gibi hep gidenler oldu. Küçük bir şehir olmamızın verdiği dezavantajlarla tırnaklarımızla kazıyarak başarıyı elde ettik, buralara geldik. Paramız çok olmayabilir ama yüreğimiz çok büyüktür bizim. Bu yürekle savaşan herkesi tebrik ediyorum."

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde play-off'a kalan 8 takımdan ilk üçü başarısına göre Eurolig'e, beşi ise Eurocap'a gitmeye hak kazanacak.

Bu arada, Edirne Belediyesi Edirnespor'un play-off eşleşmesindeki ilk rakibi Galatasayar Odeabank oldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Potanın Perileri Avrupa Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement