Prof. Dr. Alpay Azap, Bilim Kurulu üyeliğinden istifa etti - Son Dakika
Güncel

Prof. Dr. Alpay Azap, Bilim Kurulu üyeliğinden istifa etti

Prof. Dr. Alpay Azap, Bilim Kurulu üyeliğinden istifa etti

Prof. Dr. Alpay Azap, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyeliğinden ayrıldı. Geçtiğimiz Ekim ayından bu yana Bilim Kurulu toplantılarına katılmayan Azap, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu WhatsApp gruplarından da ayrıldı.

24.04.2021 17:16  Güncelleme: 00:20

Geçtiğimiz ekim ayından bu yana Bilim Kurulu toplantılarına katılmadığı öğrenilen Prof. Dr. Alpay Azap, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyeliğinden ayrıldı.

DİĞER İŞLERİNE ZAMAN AYIRMAK İÇİN AYRILDI

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji öğretim üyesi Prof. Dr. Alpay Azap'ın "Halen yürütmekte olduğu Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) Başkanlığı faaliyetlerine daha fazla zaman ayırabilmek amacıyla" Bilim Kurulu üyeliğinden istifa ettiği öğrenildi.

Bilim Kurulu resmi bir devlet görevlendirmesiyle oluşturulmadığı için Azap'ın istifası, kuruldan ayrılma bilgisini Sağlık Bakanı'na bildirmesi ve kurulun iletişim kanallarından ayrılmasıyla gerçekleşti.

Prof. Dr. Alpay Azap, Bilim Kurulu üyeliğinden istifa etti
Prof. Dr. Alpay Azap

EKİM AYINDAN BU YANA BİLİM KURULU TOPLANTILARINA KATILMIYOR

Ayrıca BirGün'ün edindiği bilgilere göre Azap, Ekim ayından bu yana da Bilim Kurulu toplantılara katılmıyor ve iletişim kanallarındaki tartışmalara da dahil olmuyordu.

Son Dakika Güncel Prof. Dr. Alpay Azap, Bilim Kurulu üyeliğinden istifa etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • doçent: helal olsun gururlu insanmış..diğerlerinde de biraz gurur haysiyet varsa istifa ederlerdi..yazık genç nesilin gelecekleri ve hayatlarıyla oynuyorlar evlere kapatmayla,,tedbirler sert uygulansaydı vakalar şimdi yüzlerde olurdu 89 50 Yanıtla
    tanju: sende kına yakarsın 0 1
  • Barlas : Normal, niye hemen herkes alevlendi, bilim kurulu çok başarılı, çatlasın muhalifler 64 61 Yanıtla
  • Elazığlı: Arkadaşlar normaldir istifa edebilir. Niye hemen farklı konuşuyor sunuz.devletimiz herşeyin ötesinden gelir.Allah yar ve yardimcilari olsun. 56 28 Yanıtla
  • Mert: Hepiniz istifa edin. Bırakın herşeyi tek adam karar versin. İstifa etmekte geç bile kaldınız. Neden sürekli bir adamın vermiş olduğu yanlış kararları ortak oluyorsunuz vebalini yükleniyorsunuz neden neden neden? 46 17 Yanıtla
  • Tc: Kurula ne gerek var.Karar veren belli zaten 46 10 Yanıtla
  • Vicdan Azabı: Ekim ayından bu yana bilim kurulu üyesi olarak maaş aldimi acaba? 41 14 Yanıtla
    Ali: He aldi dallamaa 18 21 Serkan : Maaş alanlar ne iş yapıyor acaba 27 6
  • Dikta: Hikayeden.bilim kurulu 34 15 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement