Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nden Kasım Ayına Özel Fırsatlar - Son Dakika
Güncel

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nden Kasım Ayına Özel Fırsatlar

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri\'nden Kasım Ayına Özel Fırsatlar

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Kasım ayında sunduğu cazip fırsat ve avantajlarla mutfaklarında yenilik isteyenlere ilham veriyor.

20.11.2012 15:18

Buzdolaplarından kurutma makinelerine, elektrikli süpürgelerden küçük ev aletlerine kadar tüm ürün gamında özel indirimler ve büyük fırsatlarla Bonus Kart sahipleri için küçük taksit ve erteleme seçenekleri Profilo bayilerinde tüketicileri bekliyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Kasım ayında da avantajlı kampanyaları ile mutfaklarında yenilik isteyenleri sevindiriyor.

Kasım fırsatlarında Profilo BD2029W3VV LowFrost buzdolabı 829 TL, CM0603KTR çamaşır makinesi 619 TL, BM2020EA bulaşık makinesi 619 TL, FRS3010GTL fırın 599 TL'den sunuluyor. Profilo BM3120EA model 3 programlı bulaşık makinesi de sadece kasım ayına özel 699 TL fiyatıyla dikkat çekiyor.

Kurutma makinesindeki fırsatları kaçırmayın!

Özellikle kış aylarında hayatı kolaylaştıran kurutma makinelerinde de Profilo'da kaçırılmayacak fırsatlar var! Yepyeni Profilo KM74101 CTR model kurutma makinesinin de aralarında olduğu ürünler Profilo bayilerinde 759 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Yılbaşında bir küçük ev aleti ile sevdiklerini sevindirmenin tam zamanı

Profilo küçük ev aletlerinin cazip fiyatları, sevdiklerini yılbaşı hediyesi ile sevindirmek isteyenlere ilham veriyor. Her biri güzel bir yılbaşı hediyesi olabilecek ürünler, çok avantajlı fiyatlarla sunuluyor.

Kasım ayında Profilo UTU7280 için 64 TL, MK4625 için 89 TL, BL4562 için 99 TL'lik özel fiyat uygulanıyor. Profilo VS4PT2200 219 TL, UBS1401 159 TL'den sunuluyor. Bonus Card sahiplerine 36 ay vade ile 2,1 TL'den başlayan taksitler önemli bir avantaj sağlıyor.

Ankastre ürünlerde yüzde 25 indirim fırsatı Profilo bayilerinde

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri Kasım ayında, "Kendi setini kendin yap" sloganı ile tüketicilerin kendi setlerini oluşturabilecekleri bir kampanya düzenliyor. Ankastre fırın, ocak ve davlumbazdan oluşan üç ürün için, ankastre fırın ve ocaklarda yüzde 25 indirim uygulanıyor.

Kasım ayı süresince ankastre setler 959 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor, ankastre bulaşık makineleri için 500 TL'ye varan indirimler devam ediyor.

Kasım ayı kampanyası bu aya özel hazırlanmış olan iki fırsat seti daha içeriyor! Prestij seti 1 ve Prestij seti 2 adlı bu setler, pazarda en çok talep gören Profilo ürünlerini en uygun koşullarla tüketici ile buluşturuyor! Mutfağınızda ankastre seçeneğine terfi etmek istiyorsanız bu bulunmaz fırsatı kaçırmamanızı öneriririz!

Bonus Card sahiplerine özel avantajlar

Kasım ayında Bonus Card sahipleri peşin fiyatına 10 taksit ya da 4 ay erteleme avantajına sahip oluyor. 1+ 3 taksitli seçenekte, Bonus Card'a özel + 8 taksit ve 4 ay erteleme ile Bonus'a özel vade farklı 36 taksit fırsatı Profilo bayilerinde tüketicileri bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nden Kasım Ayına Özel Fırsatlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement