PSY, Youtube'un Başına Bela Oldu - Son Dakika
Güncel

PSY, Youtube'un Başına Bela Oldu

Youtube'ta izlenme rekorları kıran PSY'nin Gangnam Style klibi sitenin sayacını bozdu, şirket açıklama yapmak durumunda kaldı!

04.12.2014 12:08  Güncelleme: 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz 2012 tarihinden itibaren YouTube'ta 2 milyarı aşkın kez izlenen ve bir dönem oldukça ses getiren Gangnam Style klibi sonunda YouTube'un sayacını da bozdu.

YOUTUBE'UN SAYACINI BOZDU

YouTube'da izlenme rakamlarını gösteren sayaç 2 milyon 137 bine ulaştığında sayaç izlenme sayısını saymayı durdurunca olay ortaya çıktı. YouTube'tan konuyla ilgili yapılan açıklamada hiçbir bir videonun bu denli çok izleneceğini öngörmediklerini, sapıtan sayacı düzeltmek için çalışmaların başladığını duyurdu.

ŞİRKET AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDI

YouTube'un Google Plus kanalından yaptığı açıklamanın ardından ise sayaç tekrar klibin izlenme rakamını hesaplamaya başladı. Ancak videonun sitede kırdığı rekoru göstermek adına kullanıcılar sayacın üzerine fare imlecini getirdiğinde sayacın hareketlenmeye başladığı dikkat çekiyor.

Haberi hazırladığımız TSİ 11.36 itibariyle söz konusu videonun izlenme sayısı 1.154.803.897 idi.

PSY, Youtube\'un Başına Bela Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel PSY, Youtube'un Başına Bela Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Norvec: Bizde bi gangam stayl var= liya tul Evrim -ul Simaliyei Bin sabi ebu Kuzey. . Dim tis Dim tis oynrlar bundan daha iyi ama Reytingleri 30 u gecmez , 7 4 Yanıtla
  • dersimli: Haberi hazırladığımız TSİ 11. 36 itibariyle söz konusu videonun izlenme sayısı 1. 154. 803. 897 idi. demişsiniz 2 milyar olması gerekiyor. 8 0 Yanıtla

Advertisement