Pupa Açılış Serisinin İkincisini Bursa'da Gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

Pupa Açılış Serisinin İkincisini Bursa'da Gerçekleştirdi

Pupa Açılış Serisinin İkincisini Bursa\'da Gerçekleştirdi

Pupa'nın 9. Mağazası, Pupa Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ölken'in katıldığı bir etkinlikle Bursa'da açıldı.

13.05.2014 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pupa'nın 9. Mağazası, Pupa Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ölken'in katıldığı bir etkinlikle Bursa'da açıldı. Mayıs ayı içinde Gaziantep, İzmir ve Adana'da da yeni mağazalar açacak olan Pupa'nın toplam mağaza sayısı 12'ye, faaliyette olduğu il sayısı ise 9'a yükselecek…

Türkiye'nin en geniş "Apple Yetkili Satış Noktası"(Apple Premium Reseller - APR) ağına sahip olan Pupa, Mayıs ayında 5 farklı ilde 5 yeni Apple Yetkili Satış Noktası açılış serisinin ikinci ayağını Bursa'da gerçekleştirdi. Pupa'nın 9. Mağazasının açılış töreninde kurdele kesimini Pupa Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ölken, Korupark AVM Müdürü Feyza Acar Sönmezer ve Pupa Bursa Mağaza Müdürü Alper Şenlier birlikte gerçekleştirdi.

Bursa'nın Pupa açısından önemli bir potansiyel taşıdığını belirten Pupa Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ölken, Bursa mağazasına yönelik beklentilerin oldukça yüksek olduğuna dikkat çekti. Bursa mağazasının 161 m2'lik alanı ile Pupa mağazaları içinde önemli bir büyüklüğe sahip olduğunu söyleyen Ölken, Pupa'nın Bursa'da hızlı bir gelişme beklediğini kaydetti.

Bursa mağazası açılışının ardından 17 Mayıs'ta Gaziantep, 24 Mayıs'ta İzmir ve 31 Mayıs'ta Adana'da yeni mağaza açılışları yapılacağını belirten Ölken, "Böylece Pupa'nın toplam mağaza sayısı 7'den 12'ye, faaliyette olduğu il sayısı da 4'den 9'a yükselecek, toplam mağaza alanımız 1.600 m2'ye ulaşacak. Pupa'nın 'Mükemmel mağazalarda mükemmel müşteri deneyimi' ilkesini Türkiye'nin farklı noktalarına taşıyacağımız için mutluyuz" dedi.

Bursa mağazasında en yeni Mac, iPad, iPhone, iPod ürünleri ve aksesuarları teknoloji tutkunlarının beğeni ve deneyimine sunulacak; tecrübeli ve uzman Pupa kadrosu Apple severlere ürünler hakkında bilgi verecek. Mağazadan alış veriş yapanlar, Pupademi çerçevesinde Pupa'nın Apple ürünleri eğitim programından da yararlanabilecek.

Pupa her yeni mağaza açılışında olduğu gibi Bursa mağazası açılışında da büyük indirimler ve şaşırtıcı fırsatlarla teknoloji tutkunlarını sevindirdi. Yeni mağazanın açılışında iPad 599 TL, iPhone 5s 1.999 TL, MacBookise 2.299 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Ölken, açılışa özel fırsatların bir hafta daha devam edeceğini, değişik zamanlarda farklı fırsatların Bursalılara sunulacağını söyledi.

Açılışa katılan Bursalılar bir yandan Apple ürünlerini inceleyip alış veriş yaparken, bir yandan da İspanya'nın ünlü gösteri ekibi Gothic Circus'un yanı sıra, DJ Volkan Uça önderliğindeki iRitmo ekibi ve canlı saksafon-perküsyon performansı ile keyifli saatler geçirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pupa Açılış Serisinin İkincisini Bursa'da Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement