Pursaklar'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Pursaklar'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri

Pursaklar\'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliklerde, saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması, Kur'an-ı Kerim okunarak şehitler için dua edilmesi ve konuşmalar gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Türk halkının hain darbe girişimine kahramanca durduğunu vurguladı. Şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar da etkinliğe katıldı.

16.07.2023 00:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlikler gerçekleştirildi.

Pursaklar Belediyesi Şehitlik Meydanı'nda düzenlenen etkinlikler, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Kur'an-ı Kerim okunarak şehitler için dua edildi.

Kaymakamı Mehmet Yıldız, burada yaptığı konuşmada, "Ay yıldızlı bayrağımızın gölgesi altında sonsuza kadar bağımsız yaşamaya ant içmiş aziz milletimiz, o gece gösterdiği direnişle kendi iradesi üzerinde hiçbir güç tanımadığını bütün dünyaya bir kez daha gösterdi." dedi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de Türk halkının, hain darbe girişimini gerek tankların önüne yatarak gerek göğsünü kurşunlara siper ederek kahramanca durdurduğunu belirtti.

İlahi dinletisi ve şiirlerin okunduğu programa, şehit aileleri ve gaziler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pursaklar'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement