Quaresma Reklam Yıldızı Oldu - Son Dakika
Güncel

Quaresma Reklam Yıldızı Oldu

Quaresma Reklam Yıldızı Oldu

Crıstıano Ronaldo ve Ricardo Quaresma The Swıtch'te buluştuNike, Cristiano Ronaldo'nun yer aldığı 'The Switch' adlı yeni filmini bugün yayınladı.

09.06.2016 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Crıstıano Ronaldo ve Ricardo Quaresma The Swıtch'te buluştu

Nike, Cristiano Ronaldo'nun yer aldığı 'The Switch' adlı yeni filmini bugün yayınladı. Filmde 16 profesyonel oyuncu çeşitli rollerde yer alırken Türkiye'den Ricardo Quaresma da filme renk katıyor. Filmin yönetmenliğini Ringan Ledwidge gerçekleştirdi.

Nike 2016 futbol kampanyası 'The Switch' futbolseverlerle buluştu. Yeni yayına giren filmde Cristiano Ronaldo'nun yanı sıra Raheem Sterling, Joe Hart, Harry Kane, Chris Smalling, John Stones, Ross Barkley, Megan Rapinoe, Andre Gomes, Jose Fonte, Cedric Soares, Vieierinha, Raphael Varane, Anthony Martial, Sergi Roberto ve Javier Mascherano isimler yer alıyor. Filmde Ronaldo'nun milli takımdan arkadaşı ve Türkiye'de forma giyen Ricardo Quaresma da rol alıyor. Nike, uzun zamandır partner olduğu Wieden & Kennedy ile de 'The Switch' için işbirliği yaptı. Film, Nike'ın 2014 yapımı 'Winner Stays' filminin de yönetmenliğini yapan Ringan Ledwidge tarafından yönetildi. Görüntü yönetmeni koltuğuna ise 'Straight Outta Compton', 'Black Swan' ve 'Iron Man' filmleriyle tanınan Matthew Libatique oturdu. Nike'ın 'The Last Game' filmini geride bırakarak 05: 57 saniye ile en uzun filmi olan The Switch'te film boyunca Heavy grubunun "Turn Up" isimli şarkısı çalıyor. Ronaldo'nun bir marka için dahil olduğu en kapsamlı marka çekimi de olan 'The Switch' in çekimleri beş günde tamamlandı ve tüm çekimler İspanya'da gerçekleştirildi.

Ronaldo, ilk hareketlerini filmin başlangıcındaki çarpışma sahnesinde sergilerken bu sahnenin çekimleri üç denemede tamamlandı.

Ronaldo'nun filmde kullandığı otomobil, kişisel filosundaki araçlardan olmamasına rağmen rahat bir şekilde kullandı. Ayrıca, filmde rol alan köpek de oyuncunun kendi köpeği değil çünkü Ronaldo'nun köpeği komut verildiğinde havlamıyor.

Filmde Ronaldo'yla başrolü paylaşan genç adam Gerson Correia Adua 16 yaşında. Adua hırslı bir futbol oyuncusu. Akıcı şekilde İngilizce ve Portekizce konuşuyor. Adua ilk oyunculuk deneyimini bu reklam filminde edindi. Başlangıçta dublör olarak rol alması kararlaştırıldı; ancak dublörlüğünü yapacağı oyuncu araba kazasında bacağından sakatlanınca Adua rolü üstlendi. Bacağından sakatlanan oyuncu hala tedavi görmeye devam ediyor; ancak filmin 5.15'inci saniyesinde de rol aldı. Megan Rapinoe'nun sahnesi sporcunun sahada giydiğinden daha resmi bir giysiyi gerektiriyordu bu nedenle molaların çoğunda hemen spor ayakkabısını giydi ve çekimler arasında da koşturmaya devam etti. Filmin çekimleri, oyuncuların milli takımlarının yeni kitlerinin en son versiyonunu giymeleri için ilk fırsattı. Birçoğu test ve geri bildirim sürecinde yer alırken, kitlerin resmen sunulmasından birkaç hafta önce bitmiş ürünü denemelerinden dolayı sette oldukça heyecanlılardı. Birleşik Krallıkta futbol spikeri olan Jim Proudfoot da filmde kendi kimliğiyle kısa bir sahnede rol almış. Jim Proudfoot kariyeri boyunca 2 binden fazla futbol maçında oynamış.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Quaresma Reklam Yıldızı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement