Rahime Akıncıoğlu İlköğretim Okulunun Açılışı - Son Dakika
Güncel

Rahime Akıncıoğlu İlköğretim Okulunun Açılışı

Rahime Akıncıoğlu İlköğretim Okulunun Açılışı

Hayırseverimiz Mustafa Akıncıoğlu Tarafından Yaptırılan Rahime Akıncıoğlu İlköğretim Okulunun Açılış Törenine Katıldı

26.10.2010 16:12  Güncelleme: 16:19

Vali Mevlüt Bilici Tomarza İlçemiz Üçkonak Köyünde "Eğitime Yüzde 100 destek kampanyası" kapsamında hayırseverimiz mustafa akıncıoğlu tarafından yaptırılan rahime akıncıoğlu ilköğretim okulunun açılış törenine katıldı

Düzenlenen törene Vali Mevlüt Blici nin yanı sıra İl Jandarma Komutanı J.Alb. Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, İl Bayındırlık ve İskan Müdürü Salim Yılmaz, Tomarza Kaymakamı Eşref Yonsuz ve vatandaşlar katıldı.

2009 yılında yapımına başlanan ve 2010 da eğitim öğretime açılan Hayırseverimiz Mustafa Akıncıoğlu tarafından annesi adına yaptırdığı Rahime Akıncıoğlu İlköğretim Okulunun açılışı Halkoyunları gösterisi ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam eden törene, halkın ilgisi büyüktü.

Tören açılışında konuşan Vali Mevlüt Bilici, Eğitime Yüzde 100 destek kampanyası dahilinde bu hayrı herkes yapabilir ve yapılabilecek en güzel hayır bu hayırdır. Hayırseverlerimiz bizi hiçbir zaman eğitim konusunda yalnız bırakmadılar ve bundan sonrada bırakmayacaklarına inancım tamdır. Bu okulda yetişecek ve iyi eğitilmiş nesil geleceğimizin teminatıdır. Hayırseverimiz Mustafa Akıncıoğlu'na sizler adına teşekkür ediyor tekrar hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum dedi.

Törende yapılan konuşmaların ardından Vali Mevlüt Bilici, hayırseverimiz Mustafa Akıncıoğlu'a eğitime yaptığı katkılarından dolayı günün anlam ve önemini belirtir plaket takdim etti. Daha sonra Rahime Akıncıoğlu İlköğretim Okulunun açılış kurdelesi kesildi ve okul gezildi.

Vali Mevlüt Bilici ve beraberindekiler Tomarza İlçemizde Hayırseverimiz İbrahim Kaptan tarafından yaptırılmakta olan Şerife İbrahim Kaplan Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulunup, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rahime Akıncıoğlu İlköğretim Okulunun Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement