Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bayramı'na Doğru

GAZİANTEP (AA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Semih Avcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

03.07.2016 14:30

GAZİANTEP (AA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Semih Avcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tahmazoğlu, mesajında birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, bütün İslam aleminin bayramını kutladı.

Toplumsal birlikteliği ve beraberliği pekiştiren, atmosferiyle dünyayı güzelleştiren bir ramazan ayını daha geride bıraktıklarını belirten Tahmazolu, "Bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran, topluma umut, sevgi veren, sabır ve emek sınavını kazanmanın bir müjdecisidir. Bayram boyunca adeta bir toplum yeniden şekillenir, birbirine güven artar ve geleceğe umutla bakar. İnsanı güzelleştiren ve güçlü kılan da inançlardır. Bu inançla, bu cennet vatanımızın birlik ve beraberliği için canlarını seve seve feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum. Ayrıca Gaziantepimiz ve Türkiye'nin dört bir köşesinde yaşayan aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı gönülden tebrik ediyor, daha nice bayramlara hep birlikte sevdiklerinizle; sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde erişmeyi temenni ediyorum. Hayırlı bayramlar diliyorum." ifadelerini kulandı.

Fadıloğlu'nun mesajı

Fadıloğlu, ramazan ayının bir ibadet ayı olmasının yanında iftarı, sahuru ve teravihi ile bir yaşam kültürü olan, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği bir ay olduğunu belirtti.

Ramazanın toplumda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olduğunu ifade eden Fadıloğlu, "Milletimizin manevi değerlerinin ve tarihten gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günlerinden olan Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, İslam alemine, ülkemize ve ilimize, ilçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum. Sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle Ramazan Bayramınızı yürekten kutlarım." açıklamasında bulundu.

Konukoğlu'nun mesajı

İçinde pek çok güzellikleri barındıran bayramlarda neşe ve sevinçlerin evlerden evlere şehirlerden şehirlere yayıldığına vurgu yapan Konukoğlu, şunları kaydetti:

"Bayramlar gönüllerimizi en güzel dilek ve duygularla birleştirme, kardeşliğimizi pekiştirme, ihtiyacı olanların yardımına koşma, çocukları sevindirme zamanlarıdır. İnşallah bayramın mutluluğunu hep birlikte yaşarız, herkes gönlünce bir bayram geçirir. Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerimin ve milletimizin mübarek Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutlarım. Bayramın tüm insanlığa huzur getirmesini, çatışmaların ve acı olayların yaşandığı İslam ülkelerinde de dayanışma, barış ve selamet ortamının yeniden tesis edilmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan dilerim."

Tiryakioğlu'nun mesajı

Rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerifi büyük bir huşu içerisinde idrak ederek, Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tiryakioğlu, kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Bayramlar, sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışma bağlarının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların son bularak yerini barış ve kardeşliğe bıraktığı en özel ve en müstesna günlerdir. Bayramlar, kültür ve geleneklerimizin ayrılmaz bir parçası olarak asırlar boyu toplumlarımız arasında hep birleştirici bir güç olmuştur. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu mübarek günlerde İslam aleminin yaşadığı sıkıntılardan kurtularak huzura ve refaha kavuşmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yurdumuzun çeşitli bölgelerinde canı pahasına terörle mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimizin, ülkemizin ve tüm Gaziantepli hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor. Ramazan bayramının milletimize, İslam alemine ve insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum."

Kaya'nın mesajı

Gaziantep genelinde büyük bir manevi huzur ve eski günlerin yad edildiği bir ramazan ayının ardından, bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Avcı, "Ramazan ayında olduğu gibi Ramazan Bayramı'nın da manevi ikliminin hepimizi kuşatarak, bizleri iyilikte, doğrulukta ve hayırlarda buluşturmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. İçinde bulunduğumuz bu kutsal günlerin, ilimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini, ülkemizdeki terör olayları ile dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan acıların, akan gözyaşlarının sona ermesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramlarını tebrik ediyor, her günün bayram tadında olması dileğiyle sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement