"Ramazan Çadırı'nda Kuran Ziyafeti" - Son Dakika
Güncel

"Ramazan Çadırı'nda Kuran Ziyafeti"

"Ramazan Çadırı\'nda Kuran Ziyafeti"

Ramazan ayının farklı yaşandığı Bağcılar'da Ramazan Çadırı'nda düzenlenen "Kur'an Gecesi"nde ünlü imam-hatipler Kuran-ı Kerim okudular.

15.07.2013 09:51

Birbirinden güzel programların gerçekleştirildiği "Bağcılar Belediyesi Ramazan Çadırı-İrfan Sofrası"nda "Kur'an Gecesi" düzenlendi. Bağcılar İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula'nın dua yaptığı programda birbirinden ünlü hafızlar Kuran-ı Kerim ziyafeti verdiler.

Bağcılar'da her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında zengin içerikli ve adına uygun programlar düzenleniyor. Bağcılar Belediyesi'nin "Ramazan Çadırı-İrfan Sofrası"ındaki programlar her kesimden Bağcılarlıların yoğun ilgisine vesile oluyor. Bu kapsamda Ramazan ayının üçüncü günü düzenlenen "Kur'an Gecesi" adlı programda birbirinden ünlü hafızlar okudukları Kuran-ı Kerim ile davetlilere unutulmaz saatler yaşattılar. Bağcılar İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula'nın dua yaptığı gecede "Dünya Kur'an Okuma Yarışması Birincisi İSTOÇ Camii İmam-Hatibi Bünyamin Topçoğlu ile Diyanet İşleri Başkanlığı Ezan Okuma Yarışması Türkiye Birincisi Ebubekir Camii İmam-Hatibi Hasan Koçak'ın yanı sıra İmam Buhari Camii İmam-Hatibi Hasan Kılıç, Yavuz Selim Camii İmam Hatibi Nurullah Yıldırım, Bağcılar Ulu Camii İmam-Hatibi Yavuz Albayrak ve Kumova Camii İmam-Hatibi Şahin Çakmak Kuran-ı Kerim okudu.

Programın sunuculuğunu ise Bizim Radyo'dan Mehmet Yaşar yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Ramazan Çadırı'nda Kuran Ziyafeti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement