Rektör Tuncer'den Büyük Sürpriz - Son Dakika
Güncel

Rektör Tuncer'den Büyük Sürpriz

Rektör Tuncer\'den Büyük Sürpriz

TB2L'nin iddialı takımı Hacettepe'nin taraftarının karşısına çıktığı ilk resmi lig maçına Rektör Murat Tuncer'in yaptığı jest damga vurdu.

16.10.2013 11:39

TB2L'nin iddialı takımı Hacettepe'nin taraftarının karşısına çıktığı ilk resmi lig maçına Rektör Murat Tuncer'in yaptığı jest damga vurdu. Maçı tribünden izleyen ve takımın sergilediği oyundan memnun kalan Prof. Dr. Tuncer, kulübe yüklü bir miktar yardım çeki hediye etti.

TB2L'nin ikinci haftasında kendi sahasında ağırladığı Bandırma Kırmızı'yı 83 - 59 gibi farklı bir skorla mağlup eden Hacettepe Üniversitesi Basketbol Takımı taraftarından tam not aldı. Sahasındaki ilk karşılaşmayı izlemeye gelen Rektör Tuncer kulübe ciddi bir rakamı içeren çek hediye etti. Maçın devre arasında Kulüp Başkanı Hakan Şanlıtürk'e para çekini veren Prof. Tuncer, "Takım iyi olmuş. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek olmaya devam edeceğim. Umarım hedefe ulaşırsınız" dedi.

Kulüp Başkanı Hakan Şanlıtürk jestinden dolayı Rektör Tuncer'e teşekkür ederken, "Amacımız Hacettepe markasına yakışacak bir performansla ligi tamamlamak. Sayın Rektörümüzün sağladığı katkıdan memnunuz" dedi. Şanlıtürk, ardından da Rektör Tuncer'e özel Hacettepe forması hediye etti. Prof. Dr. Tuncer kendisine hediye edilen ve isminin yazılı olduğu formayı aldıktan sonra taraftarlara dönerek, "İçinizde ismi Murat Tuncer olan var mı? ya da soyadı Tuncer olan var mı?" sordu. Aradığını bulamayan Prof. Tuncer yine de maçı izleyen öğrencilerden birine formasını hediye etti. Maçı Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Bayhan, Prof. Dr. Yüksel Kavak ve SKS Daire Başkanı Ali Esenkaya'da izledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Rektör Tuncer'den Büyük Sürpriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement