Renault'da Temmuz Ayı Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Renault'da Temmuz Ayı Kampanyası

Renault\'da Temmuz Ayı Kampanyası

Renault'da kampanyalar devam ediyor.

03.07.2013 12:17

Renault'da kampanyalar devam ediyor.

Renault Mais'ten yapılan açıklamaya göre Fluence ve Megane HB sahibi olmak isteyen müşterilere 24 bin lira için 24 ay "sıfır" faiz imkanı sunuluyor.  Captur hariç diğer tüm Renault binek araç modelleri ise 48 bin lira için 48 ay 0,69 faiz oranı ile tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Renault'da, ticari araç kullanıcılarına yönelik "sıfır" faiz koşulları da bulunuyor. Master ve Trafic modellerinde 18 bin lira için 18 ay "sıfır" faiz imkanı yer alıyor. Ayrıca Master minibüslerde araç bedelinin yüzde 100'üne kredi fırsatı sunuluyor.

Tüm bu avantajların yanı sıra 2. el araç sahibi olmak isteyen müşteriler, 24 bin lira  24 ay yüzde 0,69 faiz kampanyasından yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında Fluence 44 bin 500 lira, Megane HB ise 41 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuluyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Renault'da Temmuz Ayı Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement