Resmi Gazete'de Yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 20 İlin Valisi Merkeze Alındı, 20 ile Yeni Vali... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Resmi Gazete'de Yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 20 İlin Valisi Merkeze Alındı, 20 ile Yeni Vali...

21.06.2017 06:04

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 20 ilin valisi merkeze alındı, 20 ile yeni vali atandı, 19 il valisi ise yer değiştirdi.

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 20 ilin valisi merkeze alındı, 20 ile yeni vali atandı, 19 il valisi ise yer değiştirdi. İçişleri Bakan Yardımcısı Sabahattin Öztürk, Merkez Valiliğine alınırken; İçişleri Bakan Yardımcısı olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy atandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Resmi Gazete'de Yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 20 İlin Valisi Merkeze Alındı, 20 ile Yeni Vali... - Son Dakika


Advertisement