Robotik Kodlama Sınıfı İçin Destek Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Robotik Kodlama Sınıfı İçin Destek Kampanyası

Demirköy Fatih Ortaokulu Okul Aile Birliğince okulda açılacak robotik kodlama sınıfı için destek kampanyası başlatıldı.

10.12.2018 10:08

Demirköy Fatih Ortaokulu Okul Aile Birliğince okulda açılacak robotik kodlama sınıfı için destek kampanyası başlatıldı.

Okul Aile Birliği Başkanı Nilüfer Özgün Albayrak, okulda düzenlediği basın toplantısında, öğrencilerin geleceğe daha iyi hazırlanması için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Okulda öğrencilerin gelişen teknolojiye daha fazla uyum sağlayabilmesi amacıyla robotik kodlama sınıfı açmak istediklerini ifade eden Albayrak, sınıfın açılabilmesi için destek kampanyası başlattıklarını belirtti.

Kampanya kapsamında toplanacak para ile sınıf için gerekli alet ve ekipmanların alınacağını aktaran Albayrak, herkesten kampanyaya destek beklediklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Robotik Kodlama Sınıfı İçin Destek Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement