Romanya'nın kuzeybatısında bir helikopterin havalandıktan hemen sonra düştü. Yetkililer, havalandıktan birkaç dakika sonra bölgedeki 2 metre derinliğinde bir göle düşen helikopterde hayatını kaybedenlerden 3'ünün Alman vatandaşı olduğunu bildirdi.
İÇİNDE 3 ALMAN İŞADAMI VARDI
Kazanın meydana geldiği Taureni kenti Belediye Başkanı Ovidiu Petru Oltean, kazada adları bilinmeyen 3 Alman işadamıyla, Sorin Terbea adlı Romen işadamı ve helikopterin pilotunun öldüğünü söyledi. Acil yardım hizmetlerinden Cristian Boeriu, kazada hayatını kaybeden 4 kişinin cesetlerinin gölden çıkarıldığını, beşinci kişinin cesedinin ise helikopterde mahsur kaldığını belirtti.
Kazadan sağ kurtulan Terbea'nın yardımcısı olduğu belirlenen bir kadının, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi.
Son Dakika › Güncel › Romanya'da Helikopter Düştü: 5 Ölü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.